Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα ο Ολυμπιακός Βόλου

Ξεκίνησε την Τρίτη η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αστέρα Πετριτή από την Κέρκυρα στο Πανθεσσαλικό και θα συνεχιστεί και την Τετάρτη με διπλή προπόνηση, μπαίνοντας έτσι στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, που φρεσκάρει τους παίκτες του αυτή τη βδομάδα, είδε τους Ζώνα και Δήμο Κόκκα να κάνουν ατομικό πρόγραμμα. Ειδικά για τον πρώτο υπάρχει ελπίδα να προλάβει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς μέχρι το τέλος της βδομάδας, χωρίς αυτό να σημαίνει, ακόμη κι αν συμβεί, ότι θα μπει υπάρξει βιασύνη να συμπεριληφθεί στην αποστολή του κυριακάτικου ματς.

Η τεχνική ηγεσία δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και σίγουρα βάσει της ποιότητας και του βάθους του ερυθρόλευκου ρόστερ, οι όποιες απουσίες υπάρξουν θα καλυφθούν. Στον Ολυμπιακό Β. γνωρίζουν ότι ο Αστέρας Πετριτή είναι ένας θεωρητικά εύκολος αντίπαλος, αλλά αυτό παράλληλα είναι η μεγάλη παγίδα της συγκεκριμένης αναμέτρησης, κατά την οποία οι φίλοι της ομάδας περιμένουν σκορ και θέαμα.

Οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν στη Γ’ Εθνική μετά από εννιά χρόνια και τρεις μήνες, από το αλησμόνητο μπαράζ με τη Ρόδο στο Περιστέρι, και σίγουρα επιδιώκουν να στείλουν το μήνυμα από την πρώτη αγωνιστική ότι είναι το φαβορί της κατηγορίας και πως θα είναι περαστικοί απ’ αυτή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.