Στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ ο ΝΠΣ Βόλος

Στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ αγωνίζεται σήμερα (20:30) ο ΝΠΣ Βόλος για την 4η αγωνιστική των Play-offs της Superleague θέλοντας να πάρει κάτι από ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι έχοντας ως τώρα προσθέσει ένα βαθμό που πήρε στη Λεωφόρο από τον ΠΑΟ.

Ο ΝΠΣ Βόλος συνεχίζει να διεκδικεί με τον Άρη την 5η θέση της βαθμολογίας που δίνει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αγωνιστικά  στον ΝΠΣ Βόλος για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μόνη απουσία είναι αυτή του Τάχατου και ο προπονητής Κώστας Μπράτσος, στην αποστολή έχει συμπεριλάβει τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Γκάγκι, Ντέλετιτς, Πιρές, Οζέγκοβιτς, Κάτσε, Σι, Πίρινεν, Ασλανίδης, Μεταξάς, Μεσκίδα, Καρτάλης, Τσιρίνος και Κότνικ.

Μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο ΠΑΟΚ ευελπιστεί να επιστρέψει στις επιτυχίες καθώς, για την 4η αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League . Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε δύο ακόμη ποδοσφαιριστές να τίθενται εκτός, για διαφορετικούς λόγους. Ο Ζόαν Σάστρε ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξί τετρακέφαλο και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αγώνα, όπως κι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης για λόγους αποφόρτισης.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Φιλίπε Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον.

Στην αναμέτρηση του ΝΠΣ Βόλος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα διαιτητής ορίστηκε ο Βασίλης Φωτιάς από την ΕΠΣ Πέλλας. Βοηθοί του θα είναι οι Χασάν Κούλα (Ξάνθης) και Μιχάλης Παπαδάκης (Ηρακλείου) και στο VAR ο Μανούχος (Αργολίδας)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.