Στις 6 Οκτώβρη ο 3ος αγώνας δρόμου «Almyros City – Zerelia Lakes»

Οι λίμνες Ζερέλια

Ο Δήμος Αλμυρού ανακοίνωσε ότι φέτος ο αγώνας δρόμου από την πλατεία του Αλμυρού στις λίμνες Ζερέλια, που θα γίνει για τρίτη χρονιά, έχει προγραμματιστεί για τις 6 Οκτώβρη. Αναλυτικά:

«Ο Δήμος Αλμυρού, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αλμυρού και την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων, ανακοινώνει την διοργάνωση του 3ου Αγώνα Δρόμου Αλμυρού με την επωνυμία «Almyros CityZerelia Lakes» την πρώτη Κυριακή του Οκτώβρη 2019. Στις 6 Οκτώβρη λοιπόν το ραντεβού μας στον Αλμυρό, για να τρέξουμε από τη νέα βιοκλιματική πλατεία της πόλης μέχρι τις μοναδικές δίδυμες μετεωριτικές λίμνες Ζερέλια και πίσω…

Για φέτος, η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα έχει κάνει τις εξής αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα του 2018: ο μεγάλος αγώνας είναι πλέον 20,1 Km (καθ’ υπόδειξη των αθλητών/συμμετεχόντων στον περσινό αγώνα, ώστε να μην υπάρχουν δύο στροφές στην μεγάλη λίμνη), ενώ ο λαϊκός αγώνας δρόμου αναβαθμίζεται και γίνεται πλέον 6 Km.

Η διαδρομή μέχρι τις δίδυμες λίμνες είναι πλέον εξολοκλήρου ασφάλτινη (μετά την ολοκλήρωση του έργου με ασφαλτόστρωση των 2,6Km από το Δ.Δ. Ευξεινούπολης έως τις λίμνες για την ανάδειξη του έργου), η διαδρομή του αγώνα είναι σε κλειστό για τα οχήματα δρόμο και φυσικά παραμένει η ηλεκτρονική χρονομέτρηση και στους δύο αγώνες με ενδιάμεσο χρόνο για τα 20,1Km καθώς και οι ηλικιακές βραβεύσεις για τον μεγάλο αγώνα των 20,1 Km. Και μην ξεχνάμε τους παιδικούς αγώνες των 1000μ. & 500μ. για τα παιδιά! Άμεσα, έρχεται η προκήρυξη και ανοίγουν οι εγγραφές».