Στις καθυστερήσεις με γκολ του Μπαρτόλο 1-1 με τον Παναθηναϊκό ο ΝΠΣ Βόλος

Ο Μπαρτόλο πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο ΟΑΚΑ

Ο ΝΠΣ Βόλος μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα δύο διπλά μακριά από το γήπεδό του, καθώς με γκολ στις καθυστερήσεις της χρυσής αλλαγής του Άνχελ Λόπεθ, Χούλιαν Μπαρτόλο, ισοφάρισε σε 1-1 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και έφτασε στους δέκα βαθμούς. Οι «πράσινοι» είχαν προηγηθεί στο 53’ με γκολ του Καρλίτος, που ένα λεπτό πριν είχε χάσει πέναλτι.

Στο 11’ χάθηκε σημαντική ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Μετά από βαθιά μπαλιά του Κουρμπέλη για τον Χατζηγιοβάνη στα δεξιά της περιοχής, ο δεύτερος με τη μία βρήκε τον Καρλίτος και ο Ισπανός, αφύλακτος από το ύψος του πέναλτι, αστόχησε με πλασέ. Ένα λεπτό μετά απάντησε ο ΝΠΣ Βόλος. Από λανθασμένη πάσα προς τα πίσω του Χατζηγιοβάννη, ο Ουάρντα έγινε αποδέκτης της μπάλας και πάσαρε στην πάσα στην πλάτη της άμυνας για τον Φεράρι, το δυνατό σουτ του οποίου έδιωξε δύσκολα ο Διούδης σε μία κλασική φάση.

Ακολούθως, στο 16’ ο Καρλίτος με κοντινό σουτ από μέσα δεξιά ανάγκασε σε σωτήρια απόκρουση με τα πόδια τον Γκαραβέλη, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ισπανός φορ των «πρασίνων» βρήκε την μπάλα και με το χέρι στο κοντρόλ που πήγε να κάνει με το σώμα και αν το γκολ έμπαινε, πολύ πιθανόν να ακυρωνόταν.

Στο 32’ ο ΝΠΣ Βόλος ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Ουάρντα σε μαρκάρισμα του Φακούντο Σάντσες, που τράβηξε με το χέρι από τον ώμο τον Αιγύπτιο, αλλά ο Παπαπέτρου έδωσε συνέχεια στο ματς και το ίδιο έκανε κι αφού συμβουλεύτηκε το VAR. Πάντως, η κίνηση του αμυντικού του Παναθηναϊκού του έδινε το δικαίωμα να δώσει πέναλτι. Άξια αναφοράς πάντως ήταν και η σκηνή αβροφροσύνης που ακολούθησε, με τον Ουάρντα να αγκαλιάζει τον Μπόλονι, που κάτι προφανώς του είπε για την προηγούμενη φάση.

Τέλος, στο 45’ το σουτ του Μαρτίνες λίγο έξω από την περιοχή πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Διούδη, αλλά ήταν επικίνδυνο.

Χαμένο πέναλτι, αλλά γκολ στο … καπάκι

Στο 52’, κι ενώ ο Παναθηναϊκός είχε ξεκινήσει πιο δυνατά στην επανάληψη, δόθηκε πέναλτι υπέρ του δικαίως για χέρι του Σαλβαδόρ Σάντσες σε σουτ του Φακούντο Σάντσες, με την μπάλα να κατευθύνεται προς την εστία. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Καρλίτος, αλλά ο Γκαραβέλης απέκρουσε και στη συνέχεια της φάσης ο Κολόμπο έδιωξε, χωρίς να πιέζεται, σε κόρνερ, που εκτέλεσε από τα αριστερά ο Χατζηγιοβάννης. Ο Πούγγουρας πήρε την κεφαλιά που έφυγε προς τα δεξιά. Εκεί ήταν ο Μαουρίτσιο, που σέντραρε στο πίσω δοκάρι, όπου ο αφύλακτος Καρλίτος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, παίρνοντας γρήγορα το αίμα του πίσω (1-0).

“Χτύπησε” στο 93′

Από το 77’ και μετά ο Άνχελ Λόπεθ έπαιξε με δύο μπροστά, για να πιέσει περισσότερο για την ισοφάριση, η οποία ήρθε στο 93’. Ο Γκουαροτσένα έφυγε από τα δεξιά, έβγαλε την παράλληλη μπαλιά και από την καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων ο Μπαρτόλο με ωραίο πλασέ στη δεξιά γωνία έγραψε το τελικό αποτέλεσμα, με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν έξαλλα την επιτυχία τους.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Φ. Σάντσες, Ζαγαρίτης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάννης, Αϊτόρ (68’ Μολό), Καρλίτος (75’ Μπουζούκης), Μακέντα

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Τέκιο (73’ Νίνης), Φεράρι, Κολόμπο, Σ. Σάντσες, Ριένστρα, Μπαριέντος (77’ Μπαρτόλο), Γκουαροτσένα (93’ Ντεντάκης), Ουάρντα, Μαρτίνες (93’ Κιάκος), Δουβίκας

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.