Στίβος-Νίκη Βόλου: Ικανοποίηση για την υποψηφιότητα Γρηγορίου

Στη διαδικασία του ΣΕΓΑΣ για την ανάδειξη των καλύτερων του 2022

Την ικανοποίησή τους εκφράζουν τα μέλη του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου για την συμπερίληψη του Απόστολου Γρηγορίου στη λίστα με τις υποψηφιότητες για την ανάδειξη των καλύτερων αθλητών-τριών του ΣΕΓΑΣ.

Ο Γρηγορίου ως γνωστόν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα για την ανάδειξη του καλύτερου αθλητή κάτω των 18 ετών, όντας στην τελική εξάδα και ήδη από την Τρίτη 3 Ιανουαρίου μέχρι και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου οι φίλοι του στίβου έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν τους κορυφαίους ανά κατηγορία για τις επιτυχίες τους την περασμένη χρονιά.

Ο νικητές ανά κατηγορία θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στο site και στα social της Ομοσπονδίας.

Όπως αναφέρει και η πλευρά του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου, ο Αποστόλης Γρηγορίου ξεκίνησε με δική του επιθυμία, από το 2021 να προπονείται με τον προπονητή στίβου της Νίκης Βόλου Αποστόλη Βλαχάβα – ανήκοντας στον ΓΣ Βόλου κι επίσημα τον καλωσόρισε ο Σύλλογος τη φετινή σεζόν 2022 – 2023.

Ο υπεύθυνος στίβου της Νίκης Βόλου Γιώργος Τάκης, συγχαίρει τόσο τον αθλητή όσο και τον προπονητή του κι όπως δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένας αθλητής μας βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους. Επιφυλασσόμαστε την επόμενη χρονιά να έχουμε ακόμη περισσότερους αθλητές κι αθλήτριες στους πίνακες με τους καλύτερους του ΣΕΓΑΣ. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά του τμήματος και στους προπονητές το 2023, να αποτελέσει χρονιά ορόσημο για την πορεία του τμήματός μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.