Στο 1-1 ο Παναθηναϊκός με Χάποελ Μπερ Σεβά

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού επί ελληνικού εδάφους με αντίπαλο την ισραηλινή Χάποελ Μπερ Σεβά, κάτω από εξαντλητικές -λόγω του καύσωνα- καιρικές συνθήκες. Με μικρά καλά διαστήματα στο παιχνίδι τους οι «πράσινοι», έδειξαν αρκετά «σφιγμένοι» απ’ την προετοιμασία και δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ τις σημαντικές ευκαιρίες που δημιούργησαν κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Βέρμπιτς με κεφαλιά στο 30’ άνοιξε το σκορ για το «τριφύλλι», ενώ ο Στογιάνοφ ισοφάρισε στο 44’ για τη Χάποελ.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε εξαιρετικό πρόσωπο μέχρι το 45′, με πίεση ψηλά, καλή κυκλοφορία και συνδυαστικές προσπάθειες. Υπέροχες και οι συνεργασίες των Μλαντένοβιτς και Βέρμπιτς, μία τέτοια άλλωστε έφερε και το 1-0 (απίθανη σέντρα του δεύτερου και δύσκολη κεφαλιά του δεύτερου). Σ’ αυτό το διάστημα οι γηπεδούχοι παρουσίασαν και καλή ανασταλτική λειτουργία, με εξαίρεση το γκολ που δέχθηκαν.

Στο δεύτερο μέρος, οι πολλές αλλαγές, η κούραση των ποδοσφαιριστών και η ζέστη έπαιξαν μεγάλο ρόλο για τη παρουσία των παικτών στον αγωνιστικό χώρο, με τις ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες να είναι σαφώς λιγότερες. Καλή και η παρουσία των Γερεμέγεφ και Τζούριτσιτς, οι οποίοι ήταν και αυτοί μέσα στις φάσεις. Επόμενο φιλικό την ερχόμενη Τρίτη (18/7) κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο στη Λεωφόρο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν (65’ Μπρινιόλι), Κώτσιρας (46’ Βαγιαννίδης), Σιδεράς (65’ Κάτρης), Μάγκνουσον (46’ Φικάι), Μλαντένοβιτς (46΄Χουάνκαρ), Ρουμπέν (46’ Τσόκαϊ), Κλεϊνχέισλερ (46’ Ζέκα), Παλάσιος (46’ Αϊτόρ), Μπερνάρ (46’ Τζούριτσιτς), Βέρμπιτς (46’ Μαντσίνι), Σπόραρ (46’ Γερεμέγεφ).

ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ (Ελιανίβ Μπάρντα): Μαρσιάνο, Βίτορ (81’ Μερενστέιν), Αμπού Αμπίντ (60’ Σαφούρι), Γκορντάνα (81’ Σεφέρ), Κλιμάλα, Σαμίρ (46’ Μπαριέρο), Λόπες (76’ Σαλόμ), Πέτερσον, Μπάντας, Στογιάνοφ (60’ Ελίας), Ελχαμέντ (46’ Ζεχεζέλ).

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.