Στο φάιναλ φορ του σχολικού μπάσκετ τα κορίτσια του Προμηθέα

Επικράτησαν άνετα στο Κερατσίνι του 3ου ΓΕΛ Αρκαδίας με 71-33

Στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας προκρίθηκε η Σχολική ομάδα Καλαθοσφαίρισης Κοριτσιών του Λυκείου των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων «Προμηθέας» και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο στο φάιναλ φορ που θα γίνει την ερχόμενη βδομάδα στον Βόλο και συγκεκριμένα την Τετάρτη και Πέμπτη 24-25 Απριλίου. Η κλήρωση θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη στο Hotel Portaria στις 7 το απόγευμα.

Τα κορίτσια της Ραφαέλας Σουλτάνη και του Παναγιώτη Τύμπα δεν είχαν πρόβλημα να επικρατήσουν σήμερα Παρασκευή (19/4) στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιταποθηκών «Παύλος Μπακογιάννης» στο Κερατσίνι του Πειραιά με σκορ 71-33 του 3ου ΓΕΛ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.

Με την επιτυχία αυτή η ομάδα εξασφάλισε την είσοδο της στις θέσεις που οδηγούν σε μοριοδότηση και τώρα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδας και την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Εκπαιδευτήρια Προμηθέας (Σουλτάνη/Τύμπας): Βιταλιώτη, Δαλαμάγκα, Καραστάθη, Κοτοπούλη, Μίχαλου, Νταϊάκη, Παν, Παπαζαφειροπούλου, Πίσπα, Πολύζου, Ράπτη, Σιουμουρέκη, Σουλιώτη Ε., Σουλιώτη Μ.

Οι σχολικές ομάδες που έχουν πάρει την πρόκριση στο final four εκτός τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βόλου «Προμηθέα» είναι τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη από τη Θεσσαλονίκη και οι Πρωταθλήτριες ομάδες από την Αττική και την Κύπρο.

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας ως αρχηγός αποστολής ορίστηκε ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, κ. Ξενοκώστας Κωνσταντίνος.

Χθες Πέμπτη 18 Απριλίου η ομάδα επισκέφθηκε το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου παρακολούθησε τον αγώνα της Basket League μεταξύ του Ολυμπιακού Πειραιώς και του Προμηθέα Πάτρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.