Στο Καρπενήσι σήμερα για φιλικό με αιγυπτιακή ομάδα ο Ολυμπιακός Βόλου

Στο Καρπενήσει βρίσκεται η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου σήμερα να αγωνιστεί σε φιλικό αγώνα με την αιγυπτιακή ομάδα Wadi Degla, που προετοιμάζεται στην πόλη της Ευρυτανίας. Το ματς θα αρχίσει στις 11 το πρωί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού της ομάδας μας με την Αιγυπτιακή Wadi Degla (SC). Το φιλικό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι και συγκεκριμένα στις 11 το πρωί της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Avaris.

Η αιγυπτιακή ομάδα βρίσκεται στο Καρπενήσι, όπου και προετοιμάζεται από τις 25 Αυγούστου, ενώ οι ερυθρόλευκοι θα έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν μία δυνατή ομάδα ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η Wadi Degla ιδρύθηκε το 2002 και πήρε το όνομα από την εταιρία real estate του ιδιοκτήτη της Μαγκέντ Σαμί. Παρότι αριθμεί μόλις 15 χρόνια ιστορίας. αποτελεί δύναμη του Αιγυπτιακού ποδοσφαίρου. Συμμετείχε τον τελικό κυπέλλου του 2013, γνωρίζοντας την ήττα από την Ζάμαλεκ. Βασικός της στόχος είναι η αξιοποίηση των ταλέντων, διαθέτοντας μιας από τις κορυφαίες ακαδημίες με συνεργασία με την Άρσεναλ, αλλά και με τις ακαδημίες του Ζαν Μάρκ Γκιγιού της Ακτής Ελεφαντοστού.

Ανέβηκε κατηγορία το 2010, έχοντας συνεχή παρουσία στη μεγάλη κατηγορία της χώρας της. Στα αξιοσημείωτα ο δανεισμός του Γάλλου άλλοτε άσου της Τσέλσι Φλοράν Μαλουντά τον Ιανουάριο του 2016.. Εδρεύει στο Κάιρο και αγωνίζεται στο γήπεδο της 30ης Ιουνίου(30.000 χωρητικότητα)».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.