Στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων ο Άτλας Βόλου

Αυξάνονται οι αθλητικοί σύλλογοι της Μαγνησίας που εντάσσονταις το Αθλητικό Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, καθώς ένα ακόμη σωματείο ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε με επιτυχία τις διαδικασίες. Ο λόγος για τον Άτλαντα Βόλου, που έκανε γνωστή την εγγραφή του στο Μητρώο μέσω σχετικής τοποθέτησης στο διαδίκτυο.

Αυτή αναφέρει τα εξής: «Ακόμη μία πρωτιά ήρθε να προστεθεί στην σύντομη Ιστορία της Ακαδημίας μας. Αυτή τη φορά όχι στο αγωνιστικό σκέλος αλλά καθαρά στο οργανωτικό! Η πληρότητα του φακέλου που κατέθεσε η Διοίκηση της Ακαδημίας μας, στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, έφερε και το ανώτερο διαπιστευτήριο για το Σωματείο μας.

Έτσι λοιπόν μετά την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, πήραμε και την Εγγραφή μας στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων πρώτοι και μοναδικοί (προς το παρόν) για το άθλημα του Στίβου στον Νομό Μαγνησίας. Ελπίζουμε να τελειώσει κάποια στιγμή αυτός ο εφιάλτης και να επιστρέψουμε στον φυσικό μας χώρο για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε τόσο πολύ! Μέχρι τότε όμως, μείνετε ασφαλείς, μείνετε προστατευμένοι και προσέξτε ο ένας τον άλλον».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.