Στο στόχαστρο ομάδων της Β’ Εθνικής ο Σάκης Κουτίνας

Mπορεί τα όσα έχουν συζητηθεί σχετικά με τα οικονομικά να έχουν μονοπωλήσει τις τελευταίες ημέρες το ενδιαφέρον για την ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, ωστόσο οι «κυανόλευκοι» έχουν ως δεδομένο ότι πήραν το εισιτήριο της επιστροφής στη Β’ Εθνική, μετά από μία χρονιά-«γέφυρα» στην Τρίτη κατηγορία και θέλουν να βάλουν τις βάσεις για κάτι καλό.

Η ομάδα δεν παραμένει ακέφαλη άλλωστε, και η Διοικούσα Επιτροπή με επικεφαλής τον Μπάμπη Τουτουντζόγλου έχουν ήδη αρχίσει διαδικασίες για τη διατήρηση αρκετών παικτών στον βασικό κορμό της ομάδας, ενώ κινήσεις γίνονται και για τη σημαντική ενίσχυση του τεχνικού επιτελείου, με άτομο έμπειρο στην κατηγορία που θα πλαισιώσει τον Γιώργο Κοσμάτο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όσον αφορά τους παίκτες, αρκετοί έκαναν καλή χρονιά με τη Νίκη Βόλου διαθέτοντας εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες. Αυτός ο συνδυασμός σε κάποιες περιπτώσεις μόνο σύμμαχος δεν είναι για τη Νίκη, από τη στιγμή μάλιστα που αρκετές ομάδες θα βρεθούν την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Β’ Εθνική. Οπότε τα βλέμματα συλλόγων πέφτουν πάνω σε παίκτες της Νίκης και ήδη το ενδιαφέρον έχει τραβήξει ο Σάκης Κουτίνας.

Ο έμπειρος γκαρντ-φόργουορντ ήταν φέτος ο 2ος σκόρερ της κατηγορίας με συνολικά 336 πόντους και μ.ό. 19,7 πόντους ανά παιχνίδι, κερδίζοντας τον τίτλο ενός από τους καλύτερους παίκτες της φετινής Γ’ Εθνικής, με την εμπειρία του ωστόσο να μην περιορίζεται εκεί, αφού έχει αγωνιστεί με επιτυχία τόσο στη Β’ Εθνική όσο και στην Α2 κατηγορία. Έτσι, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κουτίνας βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο δύο συλλόγων που θα αγωνιστούν στη Β’ Εθνική από τη νέα χρονιά, αλλά και μίας ακόμη ομάδας που συμμετείχε στο φετινό πρωτάθλημα της ίδιας κατηγορίας. Δεν είναι βέβαια ο μόνος που φέρεται να έχει απασχολήσει συλλόγους, αφού και άλλοι παίκτες της Νίκης έχουν δεχθεί τις πρώτες κρούσεις.

Βέβαια, η σχέση του Κουτίνα με τη Νίκη Βόλου είναι σίγουρα διαφορετική, ενώ πλεονέκτημα για τη Νίκη, προς το παρόν τουλάχιστον, είναι ότι ο παίκτης είναι Βολιώτης και κατοικοεδρεύει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Από την άλλη όμως πολλά θα εξαρτηθούν και από την πίεση που θα ασκήσουν και οι σύλλογοι που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Κουτίνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.