Στον Ολυμπιακό Βόλου με ελεύθερη μεταγραφή η Λογοδότη

Τη 16χρονη φόργουορντ Σμαράγδα Λογοδότη από τον Αιολικό Βόλου ενέταξε στο δυναμικό του ο Ολυμπιακός Βόλου, χαρακτηρίζοντας τη νεαρή φόργουορντ ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Θεσσαλικού μπάσκετ.

Για την ακρίβεια, η Λογοδότη αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου από τον περασμένο Δεκέμβριο, και υπήρξε από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης της 6ης θέσης στην Ελλάδα με την ομάδα κορασίδων, ενώ τώρα αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή.

Όπως τονίζει η διοίκηση του συλλόγου, η νεαρή παίκτρια θα ενισχύσει τις ομάδες Κορασίδων,  Νεανίδων και Γυναικών του συλλόγου μας. «Διακρίνεται για την εξαιρετική τεχνική της κατάρτιση, την έφεσή της στο σκοράρισμα και την ποιότητα του χαρακτήρα της Καταφέρνει και συνδυάζει άριστα το σχολείο με τον αθλητισμό, αφού είναι άριστη μαθήτρια» αναφέρεται επίσης, ενώ η διοίκηση του συλλόγου τονίζει ότι ο Ολυμπιακός Βόλου, πιστός στις αρχές του συνεχίζει να δημιουργεί την ισχυρή ομάδα του μέλλοντος, στηριγμένη εξ ολοκλήρου σε παιδιά από τον τόπο μας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία των εμπειριών και της καταξίωσης στα ταλέντα του Θεσσαλικού μπάσκετ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.