Στον Ολυμπιακό Βόλου Οικονομίδου και Πορτοφέρι

Ενίσχυση για την ομάδα μπάσκετ σε Νεάνιδες και Γυναίκες

Σε νέα μεταγραφική ενίσχυση του πιο νεανικού ρόστερ της κατηγορίας προχώρησε η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου, εντάσσοντας στο δυναμικό της τις 16χρονες Άλκηστη Οικονομίδου και Χρύσα Πορτοφέρι, αμφότερες προερχόμενες από την ΑΕΒ Διμηνίου.

Η Άλκηστη Οικονομίδου αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2» και έχει κληθεί επί σειρά ετών στη Μικτή ΕΣΚΑΘ. Σύμφωνα με τη διοίκηση του συλλόγου όπως αναφέρει στην ανακοίνωση διακρίνεται για τις επιτελικές της ικανότητες και θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του χώρου.

Η Χρύσα Πορτοφέρι αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5» και όπως αναφέρει ο Ολυμπιακός Βόλου διακρίνεται για το δυναμικό της παιχνίδι κοντά στο καλάθι και τα μπασκετικά της χαρίσματα είναι πολλά, όντας επίσης μέλος της Μικτής ΕΣΚΑΘ.

Οι δύο ταλαντούχες καλαθοσφαιρίστριες, θα ενισχύσουν τον Ολυμπιακό Βόλου στις ομάδες Νεανίδων και Γυναικών.

Η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: «Το ΔΣ του συλλόγου, η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος, οι προπονητές και οι συμπαίκτριές της, καλωσορίζουν την Άλκηστη Οικονομίδου και τη Χρύσα Πορτοφέρι στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου και ευχαριστούν την ΑΕΒ Διμηνίου και τον Σπύρο Κατσαφούρη για την παραχώρηση των καλαθοσφαιριστριών. Ο Ολυμπιακός Βόλου, πιστός στις αρχές του, δημιουργεί την ομάδα του μέλλοντος, δίνοντας την ευκαιρία της καθιέρωσης και της καταξίωσης στα ταλέντα από τον Βόλο, τη Μαγνησία και απ’ όλη τη Θεσσαλία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.