Στον τελικό μπάσκετ Θεσσαλίας οι Κορασίδες του Ολυμπιακού Β.

Στην πρόκριση των κορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου στον τελικό του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ αναφέρεται δελτίο Τύπου του συλλόγου:

“Ακόμη μία επιτυχία για την ομάδα Μπάσκετ Kορασίδων του Συλλόγου μας.

Το Σάββατο 6/4/2019 στο Ε.Α.Κ Βόλου έγινε ο ημιτελικός αγώνας για το πρωτάθλημα κορασίδων μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και του Σπάρτακου Λάρισας, με νικήτριες τις ερυθρόλευκες, που πήραν την πρόκριση της ομάδας μας στον τελικό του πρωταθλήματος Θεσσαλίας που διοργανώνεται από την ΕΣΚΑΘ. Στον τελικό, που θα διεξαχθεί κατά πάσα πιθανότητα στο ουδέτερο γήπεδο των Φαρσάλων, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Τιτάνων Παλαμά.

Στον αγώνα του ημιτελικού με τον Σπάρτακο Λάρισας, που νίκησαν οι Κορασίδες του Ολυμπιακού, το τελικό αποτέλεσμα ήταν 52-46.

Τα δεκάλεπτα: 18-13, 30-28, 40-37, 52-46

Ολυμπιακός Βόλου: Γκρίνια 4, Στάθη, Δέρβου, Κανελλοπούλου 25(2), Κωστοπούλου, Σιουμουρέκη 15, Παρασχάκη 8, Στάθη, Βούλγαρη Άννα, Βούλγαρη Αναστ., Τσατσαρώνη, Μαντζιάρα, Χαβδούλα

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 συγχαίρει την προπονήτρια Νάνσυ Σχοινά και τις αθλήτριες της ομάδας, για την μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία τους, και τους εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.