Στρατίκης: «Βγάλαμε αντίδραση, δείξαμε συνέπεια και σοβαρότητα»

Έναν σύντομο απολογισμό για την πορεία της ομάδας μπάσκετ της Αγριάς στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, έκανε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Σπύρος Στρατίκης, στεκόμενος τόσο στις τέσσερις συνεχόμενες νίκες, όσο και στον τραυματισμό του παίκτη της ομάδας Θανάση Παρισάκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε :

«Έπειτα από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στην αρχή της χρονιάς, καταφέραμε και αντιστρέψαμε την κατάσταση, πετυχαίνοντας τέσσερις συνεχόμενες νίκες, οι δύο εκ των οποίων εκτός έδρας.

Βγάλαμε αντίδραση, δείξαμε συνέπεια και σοβαρότητα και συνεχίσαμε την δουλειά στο γήπεδο.

Θέλουμε μέσα από την καθημερινή μας προσπάθεια, να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το να απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε, να μας αρέσει να παίζουμε ο ένας για τον άλλον και να λειτουργούμε ως σύνολο, αποπνέοντας υγεία, γνωρίζοντας πως έτσι θα έρθουν και οι επιτυχίες.

Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα, εκ μέρους όλων, να ευχηθώ περαστικά και γρήγορη επιστροφή στον αθλητή μας, Θανάση Παρισάκη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο του και δεν θα είναι μαζί μας για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Αναφορικά με το παιχνίδι της Κυριακής, είναι ένα παιχνίδι έδρας και θέλουμε να υπερασπίσουμε το “σπίτι” μας.

Με την κατάλληλη προετοιμασία, απόλυτα συγκεντρωμένοι και με την σωστή τακτική προσέγγιση θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στην νίκη.

Τέλος να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και το staff για την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει έως τώρα.

Η προσπάθεια συνεχίζεται».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.