Στύλας: «Έτοιμη για συνεργασία με σύλλογο της Αργεντινής η Νίκη Βόλου»

Μία ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έκανε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ρήγας Στύλας, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, καθώς έκανε γνωστό ότι η «κυανόλευκη» ΠΑΕ είναι πολύ κοντά στο να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με ποδοσφαιρικό σύλλογο της Αργεντινής!

«Θα πάρουν κι άλλα σειρά» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρήγας Στύλας στην εκπομπή «Classico» (Βόλος 9.86), τονίζοντας ότι η συνεργασία με τους λατινοαμερικάνικους συλλόγους θα αφορά νέους παίκτες που θα θέλουν να κάνουν το βήμα προς την Ευρώπη και θα μπορέσουν να αποκτήσουν μεταπωλητική αξία.

Όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της Νίκης, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του «Magnesiasports» ότι θα γίνουν κινήσεις εφόσον υπάρχει ανάγκη και μόνο, ενώ υπάρχουν μεταγραφικοί στόχοι (Έλληνας και ξένος), με τους οποίους η «κυανόλευκη» πλευρά έχει ήδη μιλήσει και βρίσκονται αμφότεροι σε αναμονή.«Αλλά θα πρέπει να είναι κάτι εξαιρετικό και έτοιμο ως παίκτης, γιατί τα δεδομένα δεν επιτρέπουν κάποιο λάθος» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρήγας Στύλας.

Τέλος, επεσήμανε ότι η Νίκη Βόλου είναι 100% έτοιμη για να εφαρμόσει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Απόρησε ωστόσο γιατί γίνεται διαχωρισμός ανάμεσα σε Super League 2 και Football League, αφού πρόκειται για δύο επαγγελματικές κατηγορίες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.