Συγχαίρει τη σχολική ομάδα του Προμηθέα η περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης Θεσσαλίας

Σε συγχαρητήριο μήνυμα της περιφερειακής διευθύντριας εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Βασιλικής Ζιάκα, για την υλοποίηση των πανελλήνιων σχολικών αγώνων και την πρόκριση μαθητών-μαθητριών της Θεσσαλίας στην τελική φάση αναφέρονται τα εξής:

“Η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Βασιλική Ζιάκα, συγχαίρει όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Θεσσαλίας που συμμετείχαν στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες ΓΕ.Λ.- ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας-Κύπρου 2023-2024.

Ειδικότερα, συγχαίρει και εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα καλαθοσφαίρισης κοριτσιών των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βόλου «Προμηθέας» για την πρόκρισή τους στην τελική φάση των αγώνων (Final Four), που θα διεξαχθούν στις 24 και 25 Απριλίου στην πόλη του Βόλου καθώς και στους μαθητές-μαθήτριες που προκρίθηκαν στην τελική φάση των σχολικών αγώνων κλασικού αθλητισμού και θα πραγματοποιηθούν στην πόλη των Σερρών στις 22 και 23 Απριλίου.

Τέλος, ευχαριστεί τη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., τις Ο.Ε.Σ.Α.Δ. των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, το Τμήμα Οικονομικού της Π.Δ.Ε. Θεσσαλίας, τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση και υλοποίηση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.