Συγκλονίζει προπονητής ελληνικής ομάδας: «Ωραία η μπάλα και τα λεφτά αλλά κοιτάξτε τα παιδιά με καρκίνο»

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Ηροδότου, Ανδρέας Ξυδάκης μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Πόρου αποκάλυψε πως η κόρη του έχει παιδικό καρκίνο και της αφιέρωσε τη νίκη.

Ο τεχνικός της ομάδας της Κρήτης μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη και ζήτησε από τους προέδρους των ομάδων της κατηγορίας να σταθούν στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, Ανδρέας Ξυδάκης έστειλε ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, όπως αναφέρθηκε στην κόρη του η οποία πάσχει από παιδικό καρκίνο.

«Θέλω να αφιερώσω αυτό το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής σε όλα τα παιδιά που περνούν παιδικό καρκίνο, η κόρη μου περνάει παιδικό καρκίνο. Θέλω να αφυπνίσω όλους τους προέδρους της Γ’ Εθνικής για τα παιδιά. Νοσηλεύονται περίπου 20 παιδιά, δεν ξέρω τον ακριβή αριθμό. Δεν θέλω να πω ονόματα αλλά θέλω όλοι οι πρόεδροι των ομάδων της Γ’ Εθνικής να βοηθήσουν τα παιδιά για να έχουν μια καλύτερη ζωή. Ωραίο το ποδόσφαιρο, ωραίες οι μεταγραφές, ωραία τα χρήματα και σας κοιτάζω στα μάτια και σας λέω: Κοιτάξτε αυτά τα παιδιά. Αν περάσετε από μέσα θα καταλάβετε τι εννοώ. Αφιερώνω αυτή τη νίκη στην κόρη μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ίσως το παράδειγμα και τις απόψεις Ξυδάκη θα πρέπει άμεσα να ακολουθήσουν και προπονητές σε τοπικό επίπεδο, που αγνοούν- ίσως και ηθελημένα- την πραγματικότητα γύρω τους… Όπως και αθλητές, παράγοντες και φυσικά κι εμείς ως δημοσιογράφοι!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.