«Αντίο» στον Νίκο Κουτσιμάνη..

«Έφυγε» σε ηλικία 58 ετών...

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Νίκου Κουτσιμάνη εξέδωσε η Νίκη Βόλου, καθώς ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έφυγε σε ηλικία 58 ετών.

Η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Νίκου Κουτσιμάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 58 ετών. Ο Νίκος Κουτσιμάνης υπήρξε ποδοσφαιριστής της Νίκης, προερχόμενος από τη Λάρισα, από την οποία καταγόταν, και την ΑΕΛ, στα μέσα της δεκαετίας του ’80. Επρόκειτο για έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή και αδαμάντινο χαρακτήρα. Καλό ταξίδι Νίκο, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου»!

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Νίκου Κουτσιμανή εξέδωσε και η ΠΑΕ ΑΕΛ, στην οποία αγωνίστηκε από το 1983 έως και το 1985, προτού ενταχθεί στη Νίκη Βόλου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:  «Στο «βυσσινί» club του Παραδείσου βρίσκεται από χθες ένας ακόμη σπουδαίος ποδοσφαιριστής που φόρεσε την τιμημένη φανέλα με το άλογο στο στήθος την «χρυσή» δεκαετία του ’80.

Ο Νίκος Κουτσιμάνης μεταγράφηκε στην ΑΕΛ από τον Ιπποκράτη Λάρισας το καλοκαίρι του 1983, ως ένας από τους κορυφαίους ταλαντούχους μεσοεπιθετικούς της εποχής και παρέμεινε στο ρόστερ της «βασίλισσας» για δύο αγωνιστικές περιόδους στην Α’ Εθνική.

Δυστυχώς στον πιο κρίσιμο αγώνα της ζωής του δεν τα κατάφερε και έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 58 ετών. Σύσσωμη η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ συλλυπείται την οικογένειά του και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα της λαρισινής γης που θα τον σκεπάσει».

Τα συλλυπητήριά του εκφράζει και ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου, σημειώνοντας: «Νέα απώλεια στην οικογένεια των Βετεράνων Ποδ. της Νίκης. Δυστυχώς χθες χάσαμε έναν άλλο αγαπημένο μας τον Νίκο Κουτσιμάνη σε ηλικία 58 χρόνων. Ο Νίκος τα 2 τελευταία χρόνια προσπαθούσε να ξεπεράσει με γενναιότητα τα προβλήματα υγείας του, και ενώ υπήρχαν πολλά σημάδια ελπίδας, δυστυχώς αναπάντεχα ήρθε το μοιραίο. Ο Σύνδεσμος τότε τον είχε επισκεφτεί στο νοσοκομείο, και ενώ μερικώς είχε αναρρώσει, οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ, των Βετεράνων της Νίκης, και ομάδα ερασιτεχνών της Λάρισας, διοργάνωσαν αγώνα για την οικονομική του ενίσχυση. Παράλληλα τον τίμησαν για την ποδοσφαιρική του προσφορά τόσο στη Λάρισα, όσο και στον Βόλο. Στην περυσινή μας χοροεσπερίδα όπου τον τιμήσαμε, οι παρευρισκόμενοι είχαμε την τύχη να τον δούμε να έχει ξεπεράσει μερικώς το πρόβλημα υγείας του. Ο Νίκος ήρθε από την ΑΕΛ στην Νίκη το 1985, και θα τον θυμόμαστε για το φιλότιμό του, τον πράο χαρακτήρα του, και την ευγενή του συμπεριφορά. Νίκο, από όλους εμάς που είχαμε και την τύχη να σε γνωρίσουμε, σου ευχόμαστε καλό ταξίδι και καλό παράδεισο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.