Συλλυπητήρια για την απώλεια του Τάσου Μπατζιάκα

Συνεχίζονται οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις και αναρτήσεις στα social media για τον θάνατο του πρώην προέδρου της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Τάσου Μπατζιάκα.

Ο φορέας διαχείρισης του Πανθεσσαλικού εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνει τα εξής: «Ο πρόεδρος Χρήστος Στεφόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας “ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ Α.Ε.” εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του Τάσου Μπατζιάκα.

Ο Τάσος Μπατζιάκας διετέλεσε πρόεδρος της εταιρείας για την περίοδο 2022 – 2023, προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες στην εταιρεία και διακρίθηκε για την προσφορά και το ήθος του. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της».

Επίσης σε ανάρτησή του ο Ρήγας Φεραίος αναφέρει: «Ο πρόεδρος  του Α.Σ. “Ρήγας Φεραίος” Αθανάσιος Χατζηθεοδώρου και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Αναστασίου Μπατζιάκα. Ο εκλιπών, ένας σπουδαίος άνθρωπος και επιστήμων, προσέφερε τα μέγιστα στο μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο μέσω της επιτυχημένης θητείας του στην προεδρία της Ε.Π.Σ.Θ., έχοντας εκλεγεί τρεις φορές!

Η απουσία του μας γεμίζει θλίψη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό παράδεισο»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.