Συμπλήρωσε 30 ήττες ο Μπράτσος στον ΝΠΣ Βόλος

30 ήττες συμπλήρωσε ο Κώστας Μπράτσος ως προπονητής του ΝΠΣ Βόλος μετά την κυριακάτικη επικράτηση της ΑΕΚ με 2-3.

Ο 46χρονος τεχνικός είχε υποστεί την πρώτη του ήττα στις 15/05/21 σε ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (1-0).

Η χθεσινή ήταν μία ήττα που ήρθε στις λεπτομέρειες με πέναλτι της ΑΕΚ στις καθυστερήσεις, με τον Βολιώτη προπονητή να δηλώνει: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, για την κατάθεση ψυχής μέσα στο παιχνίδι. Μπορέσαμε να παίξουμε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ, στα ίσα, κι όταν ήταν με έντεκα παίκτες κι όταν ήταν είχαμε την υπεραθμία. Είχαμε κατοχή, αλλά και ευκαιρίες. Είναι κρίμα για τον κόπο των ποδοσφαιριστών. Τους έχω μες στην καρδιά μου, γιατί αρχίζουμε τώρα να βγαίνουν πράγματα, που θέλουμε να βλέπουμε στην ομάδα.

Είναι κρίμα να δεχόμαστε τρία γκολ εκτός πεδιάς, από φάσεις μη αγωνιστικές, παρότι εμείς πετύχαμε δύο όμορφα γκολ, που ήταν προϊόν το ένα υψηλής πίεσης και το άλλο επιθετικής λειτουργίας.

Μας κοστίζει σε αυτοσυγκέντρωση όλο αυτό με τους πολλούς νέους ποδοσφαιριστές. Δείχνουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε σε υψηλή απόδοση με την μπάλα. Όταν βρούμε και την αυτοσυγκέντρωση που απαιτείται θα είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο».

Για τα λόγια που είπε στους παίκτες του στην ανάπαυλα: «Τους είπα ότι αξίζουν να πάρουν πράγματα από αυτό παιχνίδι, πως αξίζει να ρισκάρουν και να το ευχαριστηθούν. Οι τακτικές προσεγγίσεις που κάναμε ήταν να φέρουμε την μπάλα στην περιοχή τους με υπεραριθμία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.