Συνάντηση ΔΣ Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου με τους προπονητές των τμημάτων

Μία πολύ επιτυχημένη αλλά παράλληλα και ωραία όπως χαρακτηρίζεται λόγω των ημερών συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στα νέα γραφεία του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, καθώς η διοίκηση του συλλόγου συναντήθηκε με τους προπονητές και των οκτώ τμημάτων που διατηρεί ο σύλλογος, οι οποίοι γνώρισαν με την ευκαιρία αυτή και τα νέα γραφεία της οδού Αργοναυτών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή του το σωματείο των «ερυθρόλευκων», στη συνάντηση παραβρέθηκε όλο το διοικητικό συμβούλιο και ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Τσεκούρας μίλησε στους προπονητές για τους στόχους του Ολυμπιακού Βόλου όπως και για τις σχέσεις διοίκησης και προπονητών. Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε και το επί σειρά ετών μέλος της διοίκησης Ζάκος Σαχίνης, ενώ ακολούθησε μέσα σε μία οικογενειακή ατμόσφαιρα η διανομή συμβολικών δώρων εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.

«Η διοίκηση του συλλόγου προτίθεται να καθιερώσει αυτές τις συναντήσεις και να επικοινωνεί  σε συχνά χρονικά διαστήματα με τους προπονητές και τους υπευθύνους  όλων των τμημάτων» σημειώνει παράλληλα στην ανακοίνωσή του ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.