Συναντήθηκε το παρελθόν και το μέλλον της Νίκης (photos)

Σ’ έναν ξεχωριστό αγώνα ανάμεσα στους Παλαίμαχους και την Κ19

Το μέλλον της ποδοσφαιρικής Νίκης συναντήθηκε με το παρελθόν της ομάδας σ’ ένα ξεχωριστό φιλικό σήμερα Μ. Πέμπτη (2/5) ανάμεσα στην Κ19 της Νίκης και τους Βετεράνους στο «Π. Μαγουλάς», με το σκορ φυσικά να μην έχει καμία σημασία.

Για το νόημα του αγώνα μίλησε στην εφημερίδα «Μαγνησία» ο πρόεδρος των Βετεράνων της Νίκης, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, τονίζοντας:  «Έχει πολλαπλή σημασία αυτό το φιλικό αυτό παιχνίδι. Πρέπει αυτές οι δύο γενιές να συναντηθούν, οι νέοι να μας γνωρίσουν και εμείς από την πλευρά μας ό,τι αξία και εμπειρία κουβαλάμε να τις μεταβιβάσουμε σ’ αυτά τα παιδιά. Θέλουμε αυτός ο αγώνας να γίνει θεσμός και να γίνεται κάθε χρόνο. Είναι η πρώτη χρονιά φέτος και το κάναμε αρκετά γρήγορα και θα θέλαμε να είναι διαφορετικά. Του χρόνου που θα ‘χουμε μπροστά μας όλον τον καιρό, θα σκεφτούμε ακόμη περισσότερα πράγματα να κάνουμε, ώστε να έχει τη δέουσα βαρύτητα η συνάντηση αυτή».

Από τη μεριά του ο Δημήτρης Μπράτσος, προπονητής της Κ19 της Νίκης, που είχε στη σύνθεσή της και έναν παίκτη από τους Νέους Αθλητές, τον Σιαφαρίκα, ανέφερε: «Είναι ωραίο που τα νέα παιδιά έρχονται σε επαφή με την ιστορία της ομάδας, γιατί όλα ξεκινούν από την ιστορία. Αν δεν ξέρεις τι πρεσβεύει ο κάθε σύλλογος, δεν μπορείς να ακολουθήσεις το πνεύμα της ομάδας. Οι μικροί, όταν τους είπα πως θα παίξουμε φιλικό με τους Παλαιμάχους, άρχισαν τις ερωτήσεις για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Τους ανέφερα τι παίκτες ήταν, σε τι κατηγορίες και σε τι ομάδες έχουν παίξει. Απλώς είχαν το ερώτημα αν θα είναι … δυνατό το παιχνίδι».

Διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Παπαθεοδώρου, ο οποίος … αδίκησε τον Βαγγέλη Τσουκάλη, καθώς δεν του έδωσε … καταφανές πέναλτι.

Πριν το ματς ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος ως πρόεδρος των Βετεράνων της Νίκης έδωσε τις ευχές του για τις εορταστικές ημέρες σε όλους και ειδικά στους ποδοσφαιριστές της Κ19 να αποτελέσουν μέλη της πρώτης ομάδας. Επίσης, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για όλους τους παλαιμάχους της Νίκης που έχουν φύγει από τη ζωή.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΝΙΚΗΣ: Διακόσιας (από την Κ19), Κάιας, Σπ. Γκάγκας, Τσουκάλης, Νούσιας, Μαρτίου, Σταμουλάκης, Κασιούρας, Παναγιωτόπουλος, Κίτσιος, Χρ. Γκάγκας.

Κ19 ΝΙΚΗΣ: Σίλελης, Γκάγκας, Πέτσης, Σπανόπουλος, Τόκας, Μουλαομέρι, Μάρκου, Κοφινάς, Μόσχος, Μπέγκα, Σιαφαρίκας.

Η ομάδα των Παλαιμάχων

Σπύρος Γκάγκας και Σπύρος Νούσιας εκπροσωπούν τη νεότερη γενιά των παλαιμάχων της Νίκης

Η ομάδα της Κ19

Η κοινή φωτογραφία των ομάδων που αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό

Ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος ευχήθηκε στους παίκτες της Κ19 να πλαισιώσουν και την πρώτη ομάδα

Βαγγέλης Σταμουλάκης και Χρήστος Γκάγκας πριν το ματς

Από αριστερά οι Γιάννης Ζαγκαβιέρος, Χρήστος Πίνας, Δημήτρης Παπαθεοδώρου και Τάκης Μαρτίου

Φάσεις από το φιλικό παιχνίδι

Ο Βαγγέλης Τσουκάλης σκοράρει με … περιπετειώδη τρόπο

Χρήστος Θανασούλης

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.