Συνεχίζει με Γιώργο Βλιώρα και στη Γ’ Εθνική η Ανόρθωση

Προπονητής της Ανόρθωσης παραμένει ο έμπειρος Βολιώτης προπονητής, Γιώργος Βλιώρας, που τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες του βολιώτικου συλλόγου, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους.

Όπως αναφέρει η Ανόρθωση: «Ο Βλιώρας έχει «βαρύ» βιογραφικό με αρκετές επιτυχίες, ανόδους και πολλές συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες. Έχει διατελέσει προπονητής σε αρκετές ομάδες της περιοχής μας, όπως τον Γ.Σ Βόλου, τον Ίωνα, την Ανάληψη, την Αγριά, ενώ πριν δυο χρόνια ήταν στο πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου στη Β’ Εθνική, πέρυσι στην αρχή της σεζόν ήταν στη Νίκη Βόλου επίσης στη Β’ Εθνική, ενώ από τον Δεκέμβρη βρίσκεται στον πάγκο της Ανόρθωσης που πέτυχε την άνοδο στη Γ’ Εθνική με το τρομερό σερί νικών 24 νίκες σε 24 αγώνες.

Σίγουρα ο έμπειρος κόουτς θα βοηθήσει τα μέγιστα τον βολιώτικο σύλλογο που επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στη Γ’ Εθνική και ελπίζει σε μεγαλύτερες επιτυχίες με μια ανταγωνιστική ομάδα, με κυρίαρχο το βολιώτικο στοιχείο, με τις πρώτες μεταγραφές και ανανεώσεις να ανακοινώνονται τις προσεχείς ημέρες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.