Συνεργασία Νίκης-Παρί Σεν Ζερμέν για αξιολόγηση παικτών ηλικίας 8-16 ετών

Το διήμερο 1-2 Ιουνίου στο γήπεδο Παντελής Μαγουλάς

Στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς” το διήμερο 1-2 Ιουνίου θα γίνει αξιολόγηση παικτών που έχουν γεννηθεί από το 2008 έως το 2016 σε συνεργασία της Νίκης με τη γαλλική Παρί Σεν Ζερμέν! Οι έξι πρώτοι θα λάβουν μέρος στα τελικά tryouts στην Αθήνα στις 20 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση: «Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ σε συνεργασία με την Paris Saint Germain Academy διοργανώνουν μία μοναδική εμπειρία αξιολόγησης νέων ποδοσφαιριστών. Σκοπός αυτών των δοκιμαστικών δεν είναι άλλος από την εξέλιξη και αξιολόγηση των ταλέντων που έχουν όνειρο να βρεθούν στο υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Το Residential AllDAy Camp διοργανώνεται από την ποδοσφαιρική ακαδημία υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη της PULLPOSITION, η οποία στο πλαίσιο της συμφωνίας προβαίνει στα παρακάτω:

1η ημέρα: Ασκήσεις Τεχνικής αξιολόγησης και τακτικής σε ατομικό και ομαδικό περιβάλλον

2η ημέρα: Οργάνωση ομάδων ανά ηλικιακό γκρουπ και αγωνιστικά παιχνίδια αξιολόγησης

Η επίβλεψη των δύο ημερών θα γίνει από εξειδικευμένους αξιολογητές καταρτισμένους και εκπαιδευμένους σύμφωνα με τα πρότυπα της Paris Saint Germain Academy Prο και αξιολόγηση των συμμετεχόντων.

Οι 6 πρώτοι αθλητές που θα προκύψουν αυτές τις δύο ημέρες, σύμφωνα με την αξιολόγηση της συμμετοχής τους, θα λάβουν μέρος στο PULLPOSITION TRIALS 2024 που θα διοργανωθεί στην Αθήνα τον Ιούνιο και στο οποίο θα συμμετάσχουν 60 αθλητές πανελλαδικά που θα έχουν επιλεγεί από τα Residential AllDay Camp 2024 (Pro-Trials) που θα διεξαχθούν από τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες.

Επιπλέον η PULLPOSITION στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την ποδοσφαιρική ακαδημία προσφέρει σε κάθε συμμετέχοντα T-shirt PSG Academy Pro.

Αναφορά αξιολόγησης, επίδοσης και δυνατοτήτων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και κανονισμούς (File Observation of the player) από εξειδικευμένους αξιολογητές καταρτισμένους και εκπαιδευμένους σύμφωνα με τα πρότυπα της Paris Saint Germain Academy Pro.

Χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής το Residential AllDay Camp.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε αθλητή ανέρχεται σε 60 €.

Ελάχιστος Αριθμός Συμμετοχών: 120

Με την ολοκλήρωση των PULLPOSITION TRIALS 2024 θα ακολουθήσει Αναφορά Αξιολόγησης επίδοσης και δυνατοτήτων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και κανονισμούς (File Observation of the player) από εξειδικευμένους αξιολογητές καταρτισμένους και εκπαιδευμένους σύμφωνα με τα πρότυπα της Paris Saint Germain Academy Pro.

Οι τρεις πρώτοι ποδοσφαιριστές, όπως αυτοί θα προκύψουν από την τελική αξιολόγηση επίδοσης, θα συμμετέχουν στο Summer Camp 2024 της Paris Saint Germain Academy Pro στο Evian της Γαλλίας τον Ιούλιο και Αύγουστο 2024 διάρκειας μιας εβδομάδας* και αξίας 3000 ευρώ έκαστη.

(* Η προσφορά καλύπτει συμμετοχή του αθλητή στο πρόγραμμα Summer Camp της PSG που περιλαμβάνει τη διαμονή του στις εγκαταστάσεις της Paris Saint Germain Academy Pro στο Evian της Γαλλίας και τη συμμετοχή του στο πλήρες πρόγραμμα του Summer Camp. Δεν καλύπτει έξοδα μετακίνησης και λοιπά έξοδα των συνοδών).

Τα PULLPOSITION TRIALS 2024 θα παρακολουθήσει ο Τεχνικός Διευθυντής της Paris Saint Germain Academy Pro Sebastien Kaercher, ο οποίος θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της Paris Saint Germain Academy Pro και θα μιλήσει με τους αθλητές».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.