Κοιτάζει το γηπεδικό ο Ολυμπιακός Βόλου

Πιο πιθανό το σενάριο παραχώρησης με… οψιόν

Έχοντας ήδη κάνει τις πρώτες επαφές για τα υπόλοιπα τμήματα, το ενδιαφέρον πλέον στον Ολυμπιακό Βόλου στρέφεται και στο ποδοσφαιρικό, καθώς μπαίνει σιγά σιγά στο μονοπάτι των εξελίξεων και αυτό.

Από τη μία είναι το καθαρά αγωνιστικό, καθώς αναμένεται η εξέλιξη των συζητήσεων της διοίκησης Παπαδόπουλου και του τεχνικού επιτελείου με ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο ρόστερ της ομάδας την τελευταία χρονιά, ή που θα μπορούσαν να ενταχθούν στο δυναμικό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο που θα βρει τους «ερυθρόλευκους» στη Γ’ Εθνική. Αποτελέσματα των συζητήσεων αυτών δεν αποκλείεται σύντομα να έρθουν στο προσκήνιο.

Από την άλλη αναμένονται οι εξελίξεις για το γηπεδικό. Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να χρησιμοποιήσει το ΕΑΚ Βόλου για την επόμενη πενταετία, αλλά εφόσον απαντήσει θετικά ο δήμος Βόλου θα κληθεί να το καταστήσει λειτουργικό με βάση τα δεδομένα που θα πρέπει να ισχύουν τη νέα χρονιά αλλά και να αναλάβει τη συντήρηση. Το διάστημα των πέντε ετών πάντως ίσως να μην επιβεβαιωθεί, αλλά αν ο δήμος Βόλου δώσει το ΕΑΚ στον Ολυμπιακό Βόλου μπορεί να το κάνει με… οψιόν όπως είχε κάνει με τη Νεάπολη στη Νίκη Βόλου, δηλαδή για έναν χρόνο αρχικά και από εκεί και πέρα να ακολουθήσει νέα συζήτηση.

Παράλληλα, ο Ερασιτέχνης επιδιώκει και την επικοινωνία και τη συνεννόηση με την πλευρά Παπαδόπουλου, για να δρομολογηθούν από κοινού κινήσεις, ειδικά για το γηπεδικό. Aπό την πλευρά του ΑΣ πάντως έχει εκφραστεί η αισιοδοξία ότι μπορεί τελικά τη νέα χρονιά να έχει το ΕΑΚ στη διάθεσή του το ποδοσφαιρικό σύνολο των «ερυθρόλευκων».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.