Συνεργασία του Ερμή με Κ.Δ.Α.Π. «Active Kids»

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου Α.Σ. Ερμής ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας  με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Active Kids».

Η συνεργασία αφορά τη συνδιοργάνωση δράσεων για την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και την ενεργητική συμμετοχή των παιδιών σε θέματα άθλησης  και υγείας καθώς και στις αρχές της ομαδικότητας, της συνεργασίας και της άμιλλας για την επίτευξη στόχων.

Οι δράσεις θα υποστηρίζονται από τους παράγοντες και τους  προπονητές ποδοσφαίρου του Συλλόγου (καθηγητών φυσικής αγωγής και διπλωματούχων προπονητών UEFA A, B, C δίνοντας έμφαση στην ορθή εκγύμναση αλλά και στην κοινωνικοποίηση μέσω του αθλητισμού.

Προπονητές του Α.Σ. Ερμή είναι οι: Σαπουνάς Πολυχρόνης, Γεραμπίνης Παναγιώτης, Κοντομήτρος Αθανάσιος, Τσιντζιλώνης Αποστόλης και Φούκας Βασίλης.

Επίσης – και φέτος – θα λειτουργήσει στη σχολή τμήμα εκπαίδευσης/εκμάθησης τερματοφυλάκων με υπεύθυνο τον προπονητή κ. Τσιντζιλώνη Απόστολο αποκλειστικά για αθλητές του Ερμή.

Εγγραφές καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Volos Football Land από τις 18:00 έως τις 21:00, σε ηλικίες 5 – 12 χρόνων. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210-62040.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.