Συνεργασία του Ερμή με το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου

Τη συνεργασία του με το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου ανακοίνωσε ο Ερμής. Αναλυτικά:

“Δύο ξεχωριστές δυνάμεις της περιοχής μας έχουν δώσει τα χέρια για κοινή συνεργασία από φέτος. Από την μία ο Α.Σ. ΕΡΜΗΣ που έχει παρουσιάσει επιτυχημένο έργο 17 ετών και από την άλλη το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» που επίσης τα λόγια είναι περιττά για το επιτυχημένο του έργο.

Ο Α.Σ. ΕΡΜΗΣ συνεχίζει και φέτος να υλοποιεί απρόσκοπτα το πλάνο εκπαίδευσης του που “κομμάτι” του ποδοσφαιρικού του πλάνου αποτελεί και ο στίβος. Μέσω αυτής της σημαντικής συνεργασίας που επιτεύχθηκε με Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» του τμήματος του στίβου, στόχος συνεχίζει να είναι να δημιουργηθούν οι επόμενοι σύγχρονοι νεαροί αθλητές- ποδοσφαιριστές που να φτάσουν στο πραγματικό μελλοντικό τους επίπεδο. Ιδιαίτερη ευχαριστήρια αναφορά γίνεται από πλευρά ΕΡΜΗ προς τον κ. Τάκη Γιώργο που συμμερίζεται την φιλοσοφία του ΕΡΜΗ και επιτεύχθηκε αυτή η συνεργασία μεταξύ των δύο συλλόγων.

Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι προπονήσεις στη σχολή ποδοσφαίρου του Α.Σ. ΕΡΜΗ. Η σχολή ποδοσφαίρου «Α.Σ. ΕΡΜΗΣ» ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών για τη ποδοσφαιρική χρονιά 2019-2020. Δίνοντας έμφαση στη ορθή εκγύμναση αλλά και στην κοινωνικοποίηση μέσω του αθλητισμού, οι υπεύθυνοι της σχολής φροντίζουν η τύχη των παιδιών να είναι στα χέρια αποκλειστικά καθηγητών φυσικής αγωγής (ειδικότητα στο ποδόσφαιρο) και διπλωματούχων προπονητών (UEFA A, B, C).

Προπονητές του Α.Σ. ΕΡΜΗ είναι οι: Σαπουνάς Πολυχρόνης, Γεραμπίνης Παναγιώτης, Κοντομήτρος Αθανάσιος, Τσιντζιλώνης Αποστόλης και Φούκας Βασίλης. Επίσης – και φέτος – θα λειτουργήσει στη σχολή τμήμα εκπαίδευσης/εκμάθησης τερματοφυλάκων με υπεύθυνο τον προπονητή κ. Τσιντζιλώνη Απόστολο αποκλειστικά για αθλητές του ΕΡΜΗ. Εγγραφές καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Volos Football Land από τις 18:00 έως τις 21:00, σε ηλικίες 5 – 12 χρόνων. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210-62040″.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.