Συντάσσει μελέτη η Περιφέρεια για το γήπεδο «Π. Μαγουλάς»

Το ιδανικό θα ήταν το έργο να τελειώσει τον Δεκαπενταύγουστο

Ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας την περασμένη Πέμπτη (6/6) επισκέφτηκε το γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» και δήλωσε θετικός να αναλάβει η Περιφέρεια τη μετατροπή του πλαστικού χλοοτάπητα σε φυσικό, κάτι που θα συνοδευθεί και με τα ανάλογα έργα υποδομής.

Πλέον η Περιφέρεια συντάσσει μελέτη για το έργο και οι ιθύνοντες της Νίκης περιμένουν να ενημερωθούν σχετικά, ενώ έχουν διαμηνύσει στον κ. Κουρέτα πως θα επιθυμούσαν, αν τελικά όλα κυλήσουν ομαλά και το έργο ξεκινήσει, να έχει ολοκληρωθεί έως τον Δεκαπενταύγουστο. Αυτό συνεπάγεται ότι οι εργασίες θα πρέπει να έχουν αρχίσει τουλάχιστον τις πρώτες μέρες του Ιουλίου ή και νωρίτερα.

Να τονιστεί ότι εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα έχει εγκριθεί ένα ποσό για έργα στο Π. Μαγουλάς από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ωστόσο εκτιμάται ότι επαρκεί περίπου κατά το ήμισυ για το συνολικό κόστος που απαιτείται. Επομένως η λύση είναι και η Περιφέρεια να αυξήσει τη χρηματοδότησή της και ταυτόχρονα να συνδράμει και η ΠΑΕ Νίκη από την πλευρά της.

Θυμίζουμε ότι, όπως έχει ειπωθεί και στη Γ.Σ. των μετόχων, ο πλαστικός τάπητας που θα ξηλωθεί, θα μεταφερθεί δίπλα στον ΟΣΕ, για να χρησιμοποιηθεί και πάλι για τα τμήματα της ακαδημίας.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.