Συζήτηση Αυγενάκη-ΠΑΕ για ποσοστά στοιχήματος και φιλάθλων

Kοντά στις δύο ώρες κράτησε η θεσμική συνάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη με τη Super League 1 και τη Super League 2 στο υφυπουργείο Αθλητισμού το μεσημέρι της Τρίτης (18/1)… Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα νέα που προκύπτουν είναι ελπιδοφόρα μόνο για τη δεύτερη κατηγορία ως προς την εισροή χρημάτων στις ομάδες από τη φορολόγηση του στοιχήματος.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης φέρεται να παραδέχθηκε ότι υπήρξαν καθυστερήσεις από το υπουργείο Οικονομικών, αναφέροντας θα υπάρξουν νέες επαφές και το ζήτημα θα διευθετηθεί ώστε να βγει ένα κονδύλι για της ομάδες της δεύτερης κατηγορίας. Αντίθετα, τα μαντάτα δεν είναι καλά για τη μεγάλη κατηγορία και δεν προβλέπεται να έρθουν μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν άλλα χρήματα από το στοίχημα, έπειτα από τα περσινά…

Στο τραπέζι της συζήτησης βρέθηκε και το θέμα της αύξησης του ποσοστό των φιλάθλων στις εξέδρες των γηπέδων. Μάλιστα, σημειώνεται ότι σ’ αυτό το σημείο ο Λευτέρης Αυγενάκης ήταν θετικός για όλους και εξετάσθηκαν τρόποι για να πεισθούν οι ειδικοί επιστήμονες, ώστε να δοθεί γρήγορα το… πράσινο φως για να σταματήσει το 10% με πλαφόν τους χίλιους. Οι αλλαγές, πάντως, αναμένονται από τον ερχόμενο Φεβρουάριο και όχι άμεσα.

Τη Super League 1 εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Γιώργος Μποροβήλος μαζί με την αναπληρώτρια πρόεδρο Κάτια Κοξένογλου, ενώ την Super League 2 ο πρόεδρός της Λεωνίδας Λεουτσάκος με τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ.  Χαράλαμπο Σταμούλη.

a-sports.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.