Τα έδωσε όλα, αλλά αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός

Η φάση του γκολ της Μπράγκα
Εχασε με 0-1 από την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ με γκολ του Μπρούμα στο 83'

Τα έδωσε όλα ο Παναθηναϊκός στο γεμάτο ΟΑΚΑ στον επαναληπτικό αγώνα των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά τελικά ηττήθηκε με 0-1 από την Μπράγκα και δεν κατάφερε να περάσει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, παίρνοντας πάντως το χειροκρότημα του κόσμου του.

Οι «πράσινοι», που θα συνεχίσουν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, είχαν πολλές ευκαιρίες να σκοράρουν στο 0-0 και δέχθηκαν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 83’. Τότε η Μπράγκα έφυγε ωραία στην αντεπίθεση, ο Πίζι έδωσε αριστερά στον Μπρούμα, ο οποίος με υπέροχο πλασέ νίκησε τον Μπρινιόλι για το 0-1 των Πορτογάλων.

Ακολούθησε η πολύ μεγάλη φάση του Τζούρισιτς, που θα έβαζε τον Παναθηναϊκό στο ματς αμέσως μετά, ωστόσο το 1-1 δεν έγινε και το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε, με τους γηπεδούχους να τελειώνουν το ματς με δέκα λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη στον Χουάνκαρ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Γεντβάι (43’ λ. τρ. Σένκεφελντ), Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρουμπέν (78’ Τσέριν), Βιλένα, Παλάσιος (61’ Αϊτόρ), Μπερνάρ (77’ Τζούριτσιτς), Μαντσίνι, Ιωαννίδης (62’ Σπόραρ).
ΜΠΡΑΓΚΑ (Αρτούρ Ζόρζε): Ματέους, Γκόμες, Φόντε, Νιακατέ (49’ λ.τρ. Σερντάρ), Μαρίν, Καρβάλιο, Α. Όρτα (64’ Σαλασάρ). Ρ. Όρτα, Ντζαλό (65’ Πίζι), Μπρούμα (87’ Ολιβέιρα), Ρουίθ (87’ Μπανζά).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.