Τα είπαν για τα ταλέντα της Νίκης Στύλας και Ρόκα

Στον Βόλο βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο πρώην παίκτης και προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου και νυν σκάουτερ του Παναθηναϊκού Μανουέλ Ρόκα,  έχοντας την ευκαιρία να παρακολουθήσει από τη μία το παιχνίδι ανάμεσα σε ΝΠΣ Βόλος και Άρη αλλά και να έχει επαφές με ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον.

Μία από τις συναντήσεις που πραγματοποίησε ο Μανουέλ Ρόκα ήταν αυτή με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ρήγα Στύλα, όπου συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας των «κυανόλευκων» με τον Παναθηναϊκό, ώστε να έχουν την ευκαιρία ταλέντα προερχόμενα από τη Νίκη να μεταπηδήσουν στον Παναθηναϊκό. Είναι γεγονός εξάλλου ότι η Νίκη Βόλου δίνει αρκετό βάρος στις ηλικιακές ομάδες, ώστε να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο το ταλέντο των νεαρών ποδοσφαιριστών και να έχουν περισσότερες ευκαιρίες για μία καλή πορεία στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Όπως φαίνεται, Ρόκα και Στύλας είχαν μία αναλυτική συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο δεν μένει εκεί, αφού αναμένεται μία ακόμη συνάντηση του τεχνικού διευθυντή της Νίκης στην Αθήνα, με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα (συνεπωνυμία με τον Μανουέλ). Εκεί αναμένεται να συζητηθούν περισσότερες λεπτομέρειες, προκειμένου να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις και να προχωρήσει όσο περισσότερο γίνεται η διαφαινόμενη συνεργασία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.