Τα εισιτήρια του αγώνα Νίκη – Α.Ο. Ξάνθη – Προπώληση και είσοδος στη Νεάπολη

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της, με σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε, για τις τιμές και τη διάθεση των εισιτηρίων, καθώς και για τη διαδικασία εισόδου στο γήπεδο της Νεάπολης, για την αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2, την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, στις 14:45.
Αναλυτικά σε αυτό αναφέρονται τα εξής:
Τιμές εισιτηρίων αγώνα – Εισιτήρια διαρκείας
Η γενική είσοδος ορίζεται στα 10 ευρώ. Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα. Όσοι φίλαθλοι της ομάδας μας έχουν αιτηθεί εισιτήριο διαρκείας, εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο, είτε με την επίδειξη της ψηφιακής μορφής του εισιτηρίου, η οποία έχει ήδη σταλεί στο προσωπικό τους e-mail, είτε με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.
Προπώληση – Αγορά εισιτηρίων
Όσον αφορά τα εισιτήρια αγώνα, θα πραγματοποιηθεί προπώλησή τους, στα παλιά γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης, στο γήπεδο “Παντελής Μαγουλάς”, επί της οδού Μαιάνδρου, το απόγευμα της Παρασκευής (3/12, 18:00-21:00) και το πρωί του Σαββάτου (4/12, 10:00-14:00) και στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Στράτου Μαντζανά, στη διεύθυνση Μαιάνδρου 47-45, τις ώρες του καταστήματος, από το απόγευμα της Παρασκευής, μέχρι το πρωί της Κυριακής (5/12, 12:00). Κατά τη μέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης, το εκδοτήριο εισιτηρίων, στο γήπεδο της Νεάπολης, θα ξεκινήσει τη λειτουργία του από τις 11 το πρωί.
Είσοδος στη Νεάπολη
Ο κόσμος της ομάδας μας θα εισέλθει στις κερκίδες της Νεάπολης μόνο από την κεντρική είσοδο του γηπέδου, η οποία θα ανοίξει δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της αναμέτρησης. Για την αποφυγή συνωστισμού, παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν στο γήπεδο, όσο το δυνατόν νωρίτερα. Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά δεδομένα, σύμφωνα με τις κρατικές επιταγές (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, εντός του τελευταίου εξαμήνου, για ενήλικες, αρνητικό self-test για παιδιά κάτω των 12 ετών, αρνητικό rapid-test για ανήλικους από 13, έως 17 ετών – χρήση μάσκας).
Σημειώνεται πως ο περιβάλλοντας χώρος του γηπέδου θα περιφρουρείται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στο γήπεδο της Νεάπολης χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.