Τα μέτρα για το ντέρμπι του Παντελής Μαγουλάς

Πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας η σύσκεψη για το ντέρμπι της Κυριακής στο “Π. Μαγουλάς”, ανάμεσα στη Νίκη και τον Ολυμπιακό. Σε ανακοίνωση της Νίκη τονίζεται: “Την ομάδα μας εκπροσώπησε ο πρόεδρος κ. Σάκης Τζήμας και ο κ. Βασίλης Βενέτης. Μετά από διαβουλεύσεις που κράτησαν περισσότερο από μία ώρα, αποφασίστηκε να μη δοθούν εισιτήρια στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου.
Αντίθετα θα δοθούν 15 προσκλήσεις για τις ανάγκες της διοίκησης του Ολυμπιακού. Η προσέλευση οργανωμένων και μεμονωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού απαγορεύτηκε από την αστυνομία. Οι θύρες του γηπέδου του “Π. Μαγουλάς” θα ανοίξουν όλες (Θύρα 1, Θύρα 2 και Θύρα 3) στις 13:00 και θα υπάρχει διπλή ζώνη ελέγχου από την Αστυνομία, η οποία θα ελέγχει τους φιλάθλους. Όποιοι δεν έχουν εισιτήριο, δε θα τους επιτρέπεται να πλησιάσουν το γήπεδο. Επίσης τα μέτρα της Αστυνομίας θα είναι αυστηρά και γι΄ αυτό η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου θέλει να επιστήσει την προσοχή στον φίλαθλο κόσμο της”.

Το πρακτικό της σύσκεψης

Το πρακτικό της σύσκεψης, όπως συντάχθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Νίκη έχει ως εξής:

“Στον Βόλο Μαγνησίας σήμερα την 30η του μήνα Νοεμβρίου, έτους 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.30, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα για την 11η Αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2016-2017, μεταξύ των ομάδων «ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 04-12-2016 και ώρα 15:00, στο γήπεδο Π. ΜΑΓΟΥΛΑΣ στη Ν. Ιωνία, προκειμένου σε συνεργασία με τις Διοργανώτριες Αρχές, τις συναρμόδιες Αστυνομικές Υπηρεσίες και τα διαγωνιζόμενα Αθλητικά Σωματεία, να αντιμετωπισθούν θέματα που αποβλέπουν στην εξασφάλιση ομαλής τέλεσης του ποδοσφαιρικού αγώνα, για την ομαλή και ασφαλή μετακίνηση, προσέλευση και αποχώρηση των ομάδων, φιλάθλων, παραγόντων στον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων στους διαγωνιζόμενους, στον καθορισμό των θέσεων των οπαδών τους στις κερκίδες και των μεταξύ τους κενών τμημάτων και γενικά στη διασφάλιση της δημόσιος τάξης.

Στη Σύσκεψη συμμετείχαν οι κάτωθι:

(1) Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Ταξίαρχος κ. Ιωάννης ΤΟΛΙΑΣ.

(2) Ο Α’ Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Αστυνομικός Διευθυντής κ. Βασίλειος ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.

(3)Ο Εκπρόσωπος της Ε.Π.Ο δεν παρέστη.

(4) Ο Εκπρόσωπος της Δ.Ε.Α.Β. κ. Αναστάσιος ΜΠΕΛΛΟΣ.

(5) Ο Υπεύθυνος Ασφαλείας του αθλητικού σωματείου Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κ. Μιλτιάδης ΜΑΡΓΑΡΟΣ.

(6) Ο Αντιπρόεδρος του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ κ. Ευριπίδης ΤΣΙΜΠΑΝΑΚΟΣ

(7) Ο Πρόεδρος του αθλητικού σωματείου ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ κ. ΤΖΗΜΑΣ Αθανάσιος

(8)Ο Εκπρόσωπος της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ κ. ΒΕΝΕΤΗΣ Βασίλειος.

(9) Ο Διοικητής του Α.Τ. Ν. Ιωνίας Α/Υ’ κ. Αθανάσιος ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ.

(10)Ο Διοικητής του Α.Τ. Βόλου Α/Υ’ κ. Μιλτιάδης ΑΛΕΞΑΚΗΣ.

(11) Ο Αναπλ. Διευθυντής της ΥΑ Βόλου Α/Α Διαμαντής ΚΑΡΒΕΛΗΣ”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.