Τα σενάρια για Θέο και Παπαχρήστο στη Νίκη Βόλου

Θέος (αριστερά) και Παπαχρήστος (δεξιά) φαίνεται ότι απασχόλησαν τη Νίκη Βόλου
Αναζητούν ενίσχυση στις θέσεις «4» και «5» οι «κυανόλευκοι»

Ενίσχυση στις θέσεις των ψηλών αναζητά η Νίκη Βόλου, όπως φαίνεται και από τις κινήσεις που κάνει και από τα όσα αναφέρουν στελέχη της διοικούσας επιτροπής, με τις περιπτώσεις των Σεραφείμ Θέου και Γιάννη Παπαχρήστου να έρχονται στο προσκήνιο.

Τόσο ο Θέος όσο και ο Παπαχρήστος έχουν παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες σε σχέση με τη Β’ Εθνική, ενώ και οι δυο τους ήταν την τελευταία αγωνιστική περίοδο σε ομάδες των Τρικάλων, στον Αίολο-Γόμφοι ο Θέος και στους Ίκαρους Τρικάλων ο Παπαχρήστος.

Η περίπτωση του Θέου φαίνεται ότι κάπου «σκάλωσε» για τους «κυανόλευκους», ωστόσο δεν διευκρινίζεται αν όντως η περίπτωση του παίκτη δεν προχωρά οριστικά, ή αν υπάρχει ακόμη επαφή.  Aπό πλευράς διοίκησης δεν γίνεται κουβέντα για ονόματα, και μάλιστα μέλη της προσπάθησαν να αρνηθούν την οποιαδήποτε κρούση τουλάχιστον προς στον Γιάννη Παπαχρήστο. Από την άλλη, το ενδιαφέρον παράλληλα επικεντρώνεται σε δύο περιπτώσεις παικτών εξ Αθηνών, ο ένας που απασχολεί μεταγραφικά και ο δεύτερος που αναμένεται να έρθει στον Βόλο ως φοιτητής.

Απόντος πάντως του Ανδρέα Μαύρου (είναι εκτός Βόλου για λίγες ημέρες), την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού προχωρά ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Παναγιώτης Τσώλης, ώστε όλα να είναι έτοιμα για την έναρξη της προετοιμασίας.

Κρούση από Ερμή Σχηματαρίου για Βερτζάγια

Οι εμφανίσεις του Άρη Βερτζάγια την τελευταία αγωνιστική περίοδο φαίνεται ότι δεν πέρασαν απαρατήρητες, με τον παίκτη να μπαίνει στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων ακόμη και μεγαλύτερων κατηγοριών.

Μία εξ αυτών φαίνεται να είναι ο Ερμής Σχηματαρίου, που αναδείχθηκε πρωταθλητής στον όμιλο που συμμετείχε και η Νίκη Βόλου την τελευταία αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης, όντας και φοιτητής στον Βόλο, δεν φαίνεται να θέλει κι αυτός να μετακινηθεί, αλλά επιθυμεί να παραμείνει στους «κυανόλευκους», και κάπου εκεί η όλη υπόθεση έκλεισε.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.