Τα συγχαρητήρια της Αργούς στους επιτυχόντες

Tα συγχαρητήριά της σε τέσσερις αθλητές και αθλήτριές της εκφράζει η Αργώ Βόλου για την εισαγωγή τους σε ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Αρχικά ο Χάρης Παξιμαδάκης εισήχη στα ΤΕΦΑΑ Σερρών, με την Αργώ να επισημαίνει τα εξής: «Ο Χάρης ένα παιδί του αναπτυξιακού προγράμματος της Αργούς έχοντας μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, κατάφερε και απέδειξε ότι όταν υπάρχει θέληση μπορεί να συνδυαστεί ο πρωταθλητισμός και το διάβασμα. Παίκτης της εθνικής ομάδας των εφήβων πέτυχε την εισαγωγή στο ΤΕΦΑΑ Σερρών και γιόρτασε την επιτυχία του στο Μάριμπορ της Σλοβενίας όπου συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Νέων».

Στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής από την άλλη εισήχθη η Μαρία Σταθοπούλου, με τον σύλλογο να σημειώνει: «Η Μαρία Σταθοπούλου ένα παιδί του αναπτυξιακού προγράμματος της Αργούς απέδειξε εκτός από πολύ καλή αθλήτρια είναι και άριστη μαθήτρια. Πέτυχε την εισαγωγή της στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής».

«Εντός έδρας» παραμένουν οι Στεργιάνα Στύλα και η Βασιλική Κασιούρα, καθώς πέτυχαν την εισαγωγή της στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Βόλου: «Η Στεργιάνα Στύλα ένα παιδί που βοήθησε πολύ στο γυναικείο αλλά και στο την εισαγωγή της στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Βόλου. Η Βασιλική Κασιούρα ένα παιδί του αναπτυξιακού προγράμματος της Αργούς απέδειξε εκτός από πολύ καλή αθλήτρια είναι και άριστη μαθήτρια. Πέτυχε την εισαγωγή της στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών Βόλου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.