Ταντουρόβσκα και συνεργασίες στο μπάσκετ Γυναικών…

Νέα δεδομένα για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ

Για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα Γυναικών της ΕΣΚΑΘ προετοιμάζεται το νεοσύστατο τμήμα μπάσκετ του WBC Βόλος, ανακοινώνοντας και μεταγραφές αλλά και συνεργασίες με άλλους συλλόγους.

Έτσι, πλέον παίκτρια της ομάδας αποτελεί η Άννα Ταντουρόβσκα, γνωστή στο γυναικείο μπάσκετ αλλά και στο βολιώτικο κοινό αφού ήταν μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου στην Α1 Εθνική κατηγορία τις σεζόν 2012-13, 2016-17 και 2017-18, ενώ είναι διεθνής με την ομάδα της χώρας της (Βόρεια Μακεδονία).

Η Ταντουρόβσκα έχει αγωνιστεί επίσης στους Φάρο Κερατσινίου, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Πανιώνιο και Αναγέννηση Νέου Ρυσίου. Από εκεί και πέρα ο σύλλογος αναφέρει ότι υπάρχει συμφωνία και με άλλες αθλήτριες, με τέσσερις εξ αυτών να προέρχονται από την Α1 Γυναικών.

Αυτό που προκαλεί επιπλέον εντύπωση πάντως είναι το ότι το σύνολο αυτό αναπτύσσει και συνεργασίες με άλλα σωματεία της Μαγνησίας που δραστηριοποιούνται στον χώρο του μπάσκετ. Αυτό λοιπόν που αναφέρεται είναι ότι οι διοικούντες έχουν έρθει σε συμφωνία με την Ανόρθωση Βόλου ενώνοντας δυνάμεις, ενώ έχει ήδη συμφωνηθεί σύμπραξη και συνένωση δυνάμεων και με άλλους δυο αθλητικούς συλλόγους που καλλιεργούν το γυναικείο μπάσκετ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.