Τεχνικό δίδυμο στον Σαρακηνό Πανόπουλος και Κασιούρας

Ο Βασίλης Πανόπουλος
Μετά τη λύση συνεργασίας με τον Γιάννη Φασουράκη
Ο Βασίλης Πανόπουλος και ο Γιώργος Κασιούρας θα αποτελέσουν το προπονητικό δίδυμο του Σαρακηνού για τη συνέχεια της σεζόν μετά τη λύση συνεργασίας με τον Γιάννη Φσουράκη.
Η ανακοίνωση: “Την τεχνική του ηγεσία για τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου
ανακοινώνει ο Α.Σ. Σαρακηνός με την έναρξη συνεργασίας με το προπονητικό δίδυμο Πανόπουλο Βασίλη και Κασιούρα Γιώργο.
Ο μεν Βασίλης Πανόπουλος διαθέτει πλούσιο βιογραφικό με επιτυχημένη καθοδήγηση σε ομάδες της Α’ ΕΠΣΘ και κατέχοντας πτυχίο προπονητή UEFA B, αξιοποίησε πολλά ταλέντα προωθώντας τα από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα.
Αντίστοιχα ο Γιώργος Κασιούρας με πτυχίο προπονητή UEFA B έχει σημαντική παρουσία τα τελευταία δεκαεπτά έτη σε αναπτυξιακά τμήματα υποδομών αναδεικνύοντας πολλούς σημερινούς παίκτες.
Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους γνωρίζονται άριστα, καθώς εκτός από την συνύπαρξή τους ως συμπαίκτες στον Ολυμπιακό Βόλου, είχαν μακροχρόνια συνεργασία ως προπονητές και στο παρελθόν.
Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.
Υ.Γ. Με αυτή την κίνηση η διοίκηση του Σαρακηνού αλλά και με τη συνεργασία με το δίκτυο σχολών του Παναθηναϊκού, δείχνει καθαρά τους στόχους της, θέλοντας να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αξιοποιώντας τους ήδη υπάρχοντες νεαρούς παίχτες αλλά και να προωθήσει αθλητές από την ακαδημία του συλλόγου στην μεγάλη ομάδα”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.