Τελευταίο ταξίδι την Κυριακή για Ολυμπιακό Βόλου

Μετά την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΘ αποκλείοντας τον ΓΣΑ με το προχθεσινό 3-4 ο Ολυμπιακός Βόλου στρέφει και πάλι τον ενδιαφέρον του στις δυο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής παρ’ ότι “μαθηματικά” έχει χάσει τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία!

Ο Ολυμπιακός έχει την Κυριακή ένα τελευταίο “ταξίδι” στην Δυτ. Μακεδονία που για την 25η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής θα αντιμετωπίσει στην Πτολεμαΐδα τον Μακεδονικό Φούφα που έχει προσπεράσει στην βαθμολογία και στο φινάλε (30/4) θα έχει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης στο Βόλο, θέλοντας να τελειώσει σε καλύτερη από την θέση που κατέχει σήμερα (12ος με 25 βαθμούς)…

Ο Ολυμπιακός θέλει και για το γόητρο τις δυο νίκες στα ματς που απομένουν φτάνοντας τους 31 βαθμούς την ώρα που Καστοριά (32 β.) και ΠΑΟΚ Κρηστώνης (31 β.) είναι τωρα πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού αλλά δεν έχουν σωθεί, ενώ θέλει να προσπεράσει ΠΟ Ελασσόνας και Εδεσσαϊκό που εχουν 27 β. σήμερα. Ο Εδεσσαϊκός έχει ματς έδρας με Εθνικό Ν.Κ. και θα παίξει εκτός με την πρωτοπόρο Κοζάνη με την οποία παίζει την Κυριακή ο ΠΟ Ελασσόνας που στο φινάλε έχει ματς στην Κατερίνη με τον Πιερικός – ΠΟ Ελασσόνας.

Οι ελπίδες του Ολυμπιακού για παραμονή είναι μόνο σε κινήσεις που γίνονται για να γίνει μια αναδιάρθρωση με περισσότερους ομίλους ή να πάρει θέση ομάδων που δεν θα θελήσουν να αγωνιστούν τη νέα περίοδο στην Γ΄ Εθνική.

Αγωνιστικά εδώ και 10 μέρες ο Ζαχαρίας Καβουσάκης, έχει σταματήσει να προπονείται με την ομάδα και θεωρείται παρελθόν, ενώ διοικητικά το ενδιαφέρον είναι στην έκτακτη γενική συνέλευση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου όπου θα παρθεί η τελική απόφαση για την  παραχώρηση για 4 χρόνια και τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος απο το consortium, που εκπροσωπεί ο δικηγόρος κ. Ι. Παπαδόπουλος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.