«Τέλος» η σεζόν για τον Τζόουνς

Πρόωρο τέλος θα έχει η σεζόν για τον Τζαμάλ Τζόουνς, καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ του ΠΑΟΚ, θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει περαιτέρω τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Χολαργό ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων», Ηλίας Παπαθεοδώρου, τόνισε πως περίμενε τις εξελίξεις γύρω από τον τραυματισμό του Τζόουνς και σήμερα (4/03) οριστικοποιήθηκε ότι ο παίκτης θα πρέπει να μπει άμεσα στο χειρουργείο για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Ο Αμερικανός άσος θα μείνει εκτός δράσης για μερικούς μήνες, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα βοηθήσει άλλο τον ΠΑΟΚ στο υπόλοιπο της περιόδου.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται ήδη σε διαδικασία ανεύρεσης του αντικαταστάτη του, με το ενδιαφέρον να έχει εσταιστεί στον Τέραν Πέτεγουεϊ, ωστόσο ο Αμερικανός δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του με την Σάσαρι. Δεν αποκλείεται να μείνει η ομάδα ως έχει, εφόσον δεν βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε μία πολύ κρίσιμη χρονικά στιγμή για τον ΠΑΟΚ, καθώς αύριο το απόγευμα (5/3) θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο πρώτο ματς του Top 16 του Basketball Champions League. Ακολουθεί η αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Κύμη στην Χαλκίδα, ενώ μετά θα διεξαχθεί η ρεβάνς με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.