Τέλος και επίσημα Λάιος, Μακενγκό και Κυριαλάνης

Μείον τρεις παίκτες μετρά από σήμερα Παρασκευή (28/12) και επίσημα το ρόστερ της Νίκης Βόλου, με την κυανόλευκη διοίκηση να ανακοινώνει στο σάιτ της ομάδας τη λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Λάιο, Μακενγκό και Κυριαλάνη. Οι δύο Έλληνες παίκτες είχαν πολύ μικρή συμμετοχή. Ειδικά ο 19χρονος αριστερός μπακ Κυριαλάνης είχε παίξει μόνο στο Κύπελλο ΕΠΣΘ, ενώ ο 23χρονος δεξιός μπακ Λάιος, ενώ πέρσι κατέγραψε πέρσι 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, φέτος είχε μόνο μία ως αλλαγή στο 80′ στο παιχνίδι με τον Φωκικό στο πρωτάθλημα, ενώ έπαιξε και στα 120 λεπτά του αγώνα στο Κύπελλο με τον Μακεδονικό Φούφας και μπήκε αλλαγή με τη Δόξα Δράμας στο 85′. Επίσης είχε συμμετοχή στο Κύπελλο της Τοπικής Ένωσης.

Σε ό,τι αφορά τον 24χρονο Μακενγκό, σίγουρα πρόσφερε, αλλά σύμφωνα με τη διοίκηση επικαλέστηκε δυσκολίες προσαρμογής στα δεδομένα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και της ελληνικής πραγματικότητας. Ο Γάλλος μέσος έπαιξε οκτώ φορές στο πρωτάθλημα και τρεις στο Κύπελλο Ελλάδος, σκοράροντας δύο γκολ, ένα με τα Μετέωρα στον τελευταίο χρονικά αγώνα της πρώην πλέον ομάδας του και ένα στη σπουδαία επικράτηση κόντρα στη Δόξα Δράμας, που ήταν και νικητήριο και έδωσε την πρόκριση για τη φάση των ομίλων.

Η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου: “Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Λάιο, Θανάση Κυριαλάνη και Christopher Makengo. Η Δ.Ε. τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.