«Τέλος» και ο Ματζουράκης από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Για 4η φορά από την έναρξη της περιόδου, ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Μετά το βαρύ 1-5 από τον Παναθηναϊκό, το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ, η διοίκηση της αθηναϊκής ΠΑΕ προχώρησε σήμερα στην επισημοποίηση του «διαζυγίου» της με τον Γιάννη Ματζουράκη.

Ο έμπειρος τεχνικός από το πρωί της Δευτέρας (26/11) αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της «ελαφράς ταξιαρχίας» και, πλέον, οι άνθρωποι του συλλόγου θα αναζητήσουν την καλύτερη δυνατή λύση για να μπορέσει η ομάδα να «ξεκολλήσει» από τον… πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον προπονητή, Γιάννη Ματζουράκη. Ο κ. Ματζουράκης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο γι’ αυτήν.

Κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της και να παλέψει σε όλους τους αγώνες που έδωσε με τον ίδιο στον πάγκο. Με το αδιαμφισβήτητο κύρος του, τις γνώσεις του και την εργατικότητά του έκανε την ομάδα μας καλύτερη από αυτή που παρέλαβε.

Δυστυχώς οι δρόμοι μας χωρίζουν καθώς είμαστε εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να αναθεωρήσουμε το αρχικό πλάνο μας. Ο Απόλλων Σμύρνης θα συνεχίσει να δίνει τις μάχες του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους σε κάθε αγώνα.

Ο κ. Ματζουράκης παραμένει ένας άνθρωπος και ένας επαγγελματίας που εκτιμούμε ιδιαίτερα. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την τεράστια προσφορά του και του ευχόμαστε καλή τύχη στο επόμενο επαγγελματικό βήμα του.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.