Τετάρτη στον Βόλο οι κληρώσεις ΕΣΚΑΘ για Γυναίκες-Νεάνιδες-Κορασίδες

Όπως ανέφεραν και οι σχετικές πληροφορίες, η ΕΣΚΑΘ αποφάσισε τελικά να πραγματοποιήσει στον Βόλο τις κληρώσεις για να βγουν τα αγωνιστικά προγράμματα των πρωταθλημάτων Γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, στις 11:30 στα γραφεία της Ένωσης στο αθλητικό κέντρο «Όλγα Βασδέκη», και το ενδιαφέρον όπως αναφέραμε και στο προηγούμενο ρεπορτάζ εστιάζεται στο ποιες ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα Γυναικών, που ήδη από πέρυσι ήταν αρκετά περιορισμένο λόγω σχετικά μικρού αριθμού ομάδων, ενώ το ίδιο πάνω κάτω ίσχυε και για τα ηλικιακά πρωταθλήματα.

Ειδικά για το πρωτάθλημα Γυναικών, η έναρξή του ορίστηκε για τις 30 Οκτωβρίου. Όσον αφορά την α’ φάση, τα σωματεία που μετέχουν στο πρωτάθλημα θα χωριστούν σε δύο ομίλους και θα συναντηθούν μεταξύ τους δύο φορές σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί.

Στην β’ φάση θα συμμετέχουν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και θα συναντηθούν ο πρώτος του α ομίλου με τον δεύτερο του β’ ομίλου και ο πρώτος του δεύτερου ομίλου με τον δεύτερο του πρώτου ομίλου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν μετά από κλήρωση εναλλάξ στην έδρα του κάθε σωματείου και νικήτριες θα αναδειχθούν οι ομάδες που θα επιτύχουν δύο νίκες. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα διεξαχθεί και τρίτος αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο. Τέλος οι δύο ομάδες που θα προκριθούν θα συναντηθούν μεταξύ τους μετά από κλήρωση στην έδρα του κάθε σωματείου και θα πρωταθλήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που θα επιτύχει δύο νίκες και σε περίπτωση που έχουν από μία νίκη πρωταθλήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα με τον καλύτερο συντελεστή πόντων.

Οι αγώνες θα διεξάγονται μία φορά την εβδομάδα, εφόσον δε παραστεί ανάγκη θα διεξάγονται και δεύτερη φορά την εβδομάδα για την κανονική περάτωση του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, προφανώς και Κορασίδες-Νεάνιδες δεν αρχίζουν στις 15 Οκτωβρίου όπως αναφέρει η προκήρυξη των δύο πρωταθλημάτων…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.