Θ. Τζήμας: Η Νίκη δεν είναι ομάδα Football League στη Γ’ Εθνική

Στον Blue Star Fm μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας ο πρόεδρος της Δ.Ε. επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης κ. Θανάσης Τζήμας.

Ανέφερε ότι την Τρίτη θα είναι στον Βόλο για συναντήσεις και για να δώσει προκαταβολές στους ποδοσφαιριστές και πως ό,τι έργο γίνεται θα μείνει ως περιουσία της ομάδας. Επίσης, τόνισε πως η Νίκη θα γίνει μία δυνατή ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ άφησε την αιχμή του για τον Ολυμπιακό Β., λέγοντας πως η Νίκη δεν είναι ομάδα της Football League στη Γ’ Εθνική. Παράλληλα σημείωσε ότι δεν παίζει ρόλο πού θα κάνει προετοιμασία η Νίκη και να θα πάει στο βουνό, καθώς τα τέσσερα τελευταία χρόνια από τις ομάδες της περιοχής μας καμία δεν πήγε στο βουνό.

Όταν ρωτήθηκε για τις εργασίες που ξεκίνησαν στο Π. Μαγουλάς και για τα νέα γραφεία, είπε: “Το τελευταίο κάθισμα και το τελευταίο γραφείο θα είναι της ομάδας. Αυξάνει η περιουσία αυτή τη στιγμή της Νίκης Βόλου. Κατασκευάζονται δικοί μας πάγκοι, οι οποίοι κοστίζουν 7000 ευρώ με τον ΦΠΑ. Να είμαστε σεμνοί και ταπεινοί. Μπορεί να λένε κάποιοι γραφεία είναι, αλλά κοστίζουν. Τα γραφεία δε θα επιβαρύνουν καθόλου την ομάδα, η οποία δεν πληρώνει τίποτα βάσει του συμφωνητικού. Θα κάνουμε εγκαίνια και θα καλέσουμε όλον τον κόσμο. Ο Βόλος ανήκει σε μας και να μην παρεξηγούνται τα λόγια μου, όταν μιλάω για την άλλη την ομάδα.

Με τα λούσα και τα μεγαλεία είδατε πού έφτασε το κράτος. Εμένα η φιλοσοφία μου είναι διαφορετική. Ο πρόεδρος θα σας νοικοκυρέψει και θα μονοιάσει. Όλα γίνονται με διαφάνεια και με σειρά. Κάνουμε τα απαραίτητα και πάμε μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμά μας. Ήμουν συνεργάτης αυτού του επιχειρηματία που αυτοκτόνησε και τον είχα συμβουλεύσει».

Στη συνέχεια μίλησε για το αγωνιστικό κομμάτι: «Υπάρχει τρομερή εμπιστοσύνη για να κάνουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Η Μαγνησία έχει φανταστικούς ποδοσφαιριστές, δε θα διώξουμε τα δικά μας παιδιά, αλλά θα συμπληρώσουμε με τρεις-τέσσερις παίκτες την ομάδα. Δεν έχω δεσμεύσει τίποτα για το μπάτζετ τον προπονητή, ούτε τον φρενάρισα σε κάτι. Θα κάνουμε μία δική μας ομάδα με το δικό μας γήπεδο. Να είστε σίγουροι ότι θα φτάσουμε στη Φούτμπολ Λιγκ. Κάποιοι ίσως μας ζηλεύουν.

Θα έχουμε εκπλήξεις (σ.σ. μεταγραφικές), τα συμβόλαια έχουν κατεβεί. Σε μας δεν υπάρχουν μεσάζοντες, οι συζητήσεις μας είναι σε συνεννόηση κατευθείαν με τους ποδοσφαιριστές. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και δε θα είμαστε μία ομάδα της Football League που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, αλλά μία ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα για τη Football League».

Για την επιλογή του η ενημέρωση και η επαφή με τον Νικιώτη να γίνεται μέσω facebook σχολίασε: «Έχω την ευφυΐα να μη πέσω σε παγίδες. Με το fb θέλω να επικοινωνώ με τον κόσμο. Πρέπει να σβήσουμε το παρελθόν».

Έκανε λόγο επίσης και για τα δημοσιογραφικά στο Π. Μαγουλάς: «Ίσως κάνουμε το χατίρι των δημοσιογράφων, αν και μπορεί να φύγουμε λίγο από τον προϋπολογισμό».

Για το γήπεδο επισήμανε: «Στόχος μας πάντα είναι να κάνουμε το δικό μας γήπεδο. Στο τωρινό θα μπει αφρολέξ γύρω γύρω παντού και θα γίνει ό,τι χρειάζεται στο πλαίσιο που μπορεί να λειτουργήσει αυτό το γήπεδο. Μην το υποτιμούμε, γιατί είναι από τα καλύτερα γήπεδα στη Γ’ Εθνική, μέχρις ότου κάνουμε το μεγάλο βήμα και φτιάξουμε το δικό μας γήπεδο, για όσους έχουν καταλάβει το πνεύμα μας. Για όσους δεν καταλαβαίνουν δεν πειράζει».

Τέλος, αναφέρθηκε στο Δ.Σ. και είπε ότι παρά τα 11 άτομα είναι ευέλικτο, καθώς κάποια άτομα θα χρησιμοποιηθούν ως έφοροι και δύο μέλη είναι αναπληρωματικά, επομένως το κυρίως συμβούλιο θα είναι έξι άτομα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.