Θα εξαντληθούν οι πιθανότητες να παίξει ο Βρεττάς με Σοφάδες

Η παρουσία του Βρεττά θεωρείται απαραίτητη στους Σοφάδες

Ο Βρεττάς τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Εθνικό Λιβαδειάς εκτός έδρας (σ.σ. θλάση στον τετρακέφαλο), δεν έπαιξε με τον ΝΕΟ Ληξουρίου, αλλά πλέον έχει κάνει προπονήσεις, είναι καλύτερα, ωστόσο σίγουρα θα ήθελε λίγο παραπάνω χρόνο, για να είναι απολύτως εντάξει.

Το καλύτερο θα ήταν προφυλαχθεί και στο αυριανό ματς με τους Σοφάδες εκτός έδρας, με το οποίο κλείνει η 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της National League 1, αλλά επειδή πρόκειται για μία κρίσιμη αναμέτρηση με έναν αντίπαλο με τον ίδιο στόχο, δηλαδή τη σωτηρία, θα εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες να αγωνιστεί.

Θετικό νέο είναι ότι ο έτερος παίκτης που έλειπε με τον ΝΕΟ Ληξουρίου, ο στρατευμένος Στύλλας, πήρε μετάθεση στον Βόλο και είναι πιθανό αύριο να πάρει άδεια και να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας.

Σίγουρα μετά το ξεκίνημα με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς, υπάρχει πίεση στην ομάδα, αλλά απέναντι σε έναν αντίπαλο, που θα διεκδικήσει επίσης την παραμονή και ο οποίος έχει νεανικό, αλλά πολύ ταλαντούχο ρόστερ, η Νίκη θα πάει να διεκδικήσει το ροζ φύλλο.

Το παιχνίδι ξεκινά στο κλειστό των Σοφάδων την Τετάρτη στις 19.30 και θα το διευθύνουν οι Βασιλόπουλος-Αναστασιάδης Β.-Κανελλίδης, ενώ κομισάριος είναι η κ. Τέγα.

Θυμίζουμε ότι με τους Σοφάδες αγωνίζεται και ο Βολιώτης Χρήστος Νίκολης.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.