Θα θαυμάσουν μοναδικά αυτοκίνητα οι Βολιώτες στο 7o Πανελλήνιο Rotary Stock

Την Κυριακή στις 1 Οκτωβρίου 2023, οι κάτοχοι αυτοκινήτων με περιστροφικούς κινητήρες, τύπου Wankel, σας προσκαλούν στην πανέμορφη παραλία του Βόλου, για μια «περιστροφική» Κυριακή γεμάτη εκπλήξεις, όπου θα συγκεντρωθούν τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της Rotary σκηνής από όλη την Ελλάδα, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από την κυκλοφορία του εμβληματικού μοντέλου της MAZDA RX-8.

Τo 7o Πανελλήνιο Rotary Stock ανοίγει τις πύλες του στις 09:00 το πρωί, έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό, θα περιλαμβάνει πολλά happenings και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά αυτοκόλλητα της εκδήλωσης και θα μπορούν να πάρουν ειδικά μπλουζάκια περιορισμένης έκδοσης για την 20η επέτειο του RX-8.

Κατά τη διάρκεια του event θα λάβουν χώρα διάφοροι διαγωνισμοί, οι νικητές των οποίων θα βραβευθούν με αναμνηστικά κύπελλα.

Μετά από κλήρωση θα μοιραστούν δώρα προς τους συμμετέχοντες και το κοινό, προσφορά των διοργανωτών και των χορηγών της εκδήλωσης.

Τα έσοδα της λαχειοφόρου αγοράς θα διατεθούν στο Ορφανοτροφείο της πόλης του Βόλου, συνδυάζοντας έτσι την αγάπη μας για τους ρότορες, με την κοινωνική προσφορά προς τους μικρούς μας φίλους.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με την παρουσία μοντέλων στα αυτοκίνητά τους, υπό τους ήχους DJ που θα καλύψει μουσικά το event.

Οι παρευρισκόμενοι, στην επετειακή αυτή γιορτή, θα έχουν την τύχη να θαυμάσουν από κοντά μοναδικά αυτοκίνητα, στολίδια της σύγχρονης και παλαιότερης sport αυτοκίνησης και τεχνολογίας, μοντέλα που φέρουν την προσωπική πινελιά των ιδιοκτητών τους, καινοτόμες μηχανικές βελτιώσεις από εξειδικευμένα συνεργεία και να ενημερωθούν γύρω από τον ιδιαίτερο τρόπο λειτουργίας και τις δυνατότητες του επαναστατικού κινητήρα Wankel, που αποτέλεσε ορόσημο στην ιστορία της παγκόσμιας αυτοκίνησης.

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή πολλά οχήματα τέτοιου τύπου από διάφορα σημεία της Ελλάδας και οι αιτήσεις συμμετοχών συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.