Θέλει να σταματήσει τον κατήφορο σήμερα με ΟΦΗ ο ΝΠΣ Βόλος

Πανηγυρισμοί των παικτών του ΝΠΣ Βόλος στο φετινό 1-1 στο Ηράκλειο

Δέκα αγώνες χωρίς νίκη συμπλήρωσε ο ΝΠΣ Βόλος, ο οποίος πανηγύρισε το τελευταίο του τρίποντο στην πρεμιέρα του β’ γύρου (2-1 τη Λαμία εκτός έδρας). Έκτοτε, ο απολογισμός του είναι τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες και, μοιραία, έχει υποχωρήσει στην τελευταία θέση, όπου ισοβαθμεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Κηφισιά.

Γι’ αυτό σήμερα που υποδέχεται τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό στάδιο στις 15.00 για την εμβόλιμη 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ θέλει να σταματήσει τον αγωνιστικό του κατήφορο και να πάρει μια βαθιά ανάσα με μία νίκη.

Ο προπονητής Χρήστος Κόντης, που έκανε ανεπιτυχές ντεμπούτο την περασμένη Κυριακή στο Κλ. Βικελίδης, έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Μύγα, ο οποίος εξέτισε.

Ωστόσο εκτός της 20μελους αποστολής είναι ο Γκλάβτσιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η αποστολή είναι η εξής: Κόβατς, Κόστιτς, Αλχο, Μύγας, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Ράσιτς, Λούνα, Κίτσος, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Τρουιγιέ, Μπερτόλιο, Ντε Καμπς, Ολιβέρα, Κόμπα, Ασενούν, Μωραΐτης, Χουάν Γκαρσία.

Σε ό,τι αφορά τον ΟΦΗ, επιστρέφει ο Σουηδός δεξιός μπακ Ερικ Λάρσον. Αντίθετα στην αποστολή του δεν βρίσκονται οι τιμωρημένοι Μπάκιτς, σκόρερ και των δύο γκολ στην ισοπαλία 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, και Τοράλ, αμφότεροι βασικοί, όπως και ο τραυματίας Ματέους Μπρεσάν και οι Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου.

Ο Τραϊανός Δέλλας πήρε μαζί του τους: Μπάουμαν, Χριστογεώργο, Μαρινάκη, Λάρσον, Τοράρινσον, Αμπάντα, Λουκάο, Λαμπρόπουλο, Βούρο, Γκαγιέγος, Γκλάζερ, Μεγιάδο, Αποστολάκη, Νέιρα, Ριέρα, Μπάκου, Μοσκέρα, Χιμένεθ, Ισέκα, Φελίπε.

Διαιτητής θα είναι ο Ανδριανός της ΕΠΣ Αχαΐας, βοηθοί του οι Πάτρας, Τοροσιάδης, τέταρτος ο Κατσικογιάννης και VAR/AVAR οι Γκορτσίλας, Κωνσταντίνου.

Το σημερινό πρόγραμμα: 15:00 Αστέρας Τρίπολης-Κηφισιά, 15:00 ΝΠΣ Βόλος-ΟΦΗ, 17:00 Ατρόμητος-Λαμία, 17:00 Παναιτωλικός-Ολυμπιακός, 19:00 ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα, 20:00 Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ, 21:00 Παναθηναϊκός-Άρης.

Τα ματς σε Πανθεσσαλικό, Αγρίνιο, Αγιά Σοφιά και Λεωφόρο θα μεταδοθούν χωρίς τηλεοπτική περιγραφή. Ο λόγος έχει να κάνει με την απεργία των δημοσιογράφων της Cosmote TV.

Η παράδοση

Ούτε η παράδοση στους εντός έδρας αγώνες με τον ΟΦΗ είναι ιδιαίτερα καλή για τον ΝΠΣ Βόλος και έχει ως εξής στο Πανθεσσαλικό:

6 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΟΦΗ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

ΓΚΟΛ: 7-7

Ο ΟΦΗ έχει τρεις νίκες στους έξι αγώνες του με τους «κυανέρυθρους» στον Βόλο και θα επιδιώξει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς έχει απολογισμό πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες σε 12 αγώνες ως φιλοξενούμενος.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.