Θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα Τρίτη (14/8) στο ΟΑΚΑ τη Σέλτικ, στη ρεβάνς του 1-1 της πρώτης αναμέτρησης και θέλει να πανηγυρίσει την πρόκριση στα play off του Champions League (21:00 Novasports2HD). Η Ένωση γνωρίζει πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση κρύβει κινδύνους, μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και αναμένεται να στηριχθεί στη συνταγή, που της είχε δώσει την ισοπαλία στη Γλασκώβη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να πάρει τη νίκη και να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η ΑΕΚ προκρίνεται και με ισοπαλία 0-0. Σε περίπτωση πρόκρισης θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μάλμε-Βίντι, ενώ σε περίπτωση αποκλεισμού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σούντουβα-Σπάρτακς Γιούρμαλα, για μια θέση στους ομίλους του Europa League.

Η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο με 4-4-1-1. Ο Μπάρκας θα καθίσει στην εστία της Ένωσης, με τους Λαμπρόπουλο και Οικονόμου να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Μπακάκης και Χουλτ θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Σιμόες και Άλεφ να είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι. Οι Μπακασέτας, Λόπες και Λιβάγια θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Κλωναρίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, η σκωτσέζικη ομάδα αναμένεται να παραταχθεί με 3-5-2 στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και τους Γκόρντον, Λούστιγκ, Σιμούνοβιτς, Χέντρι, Εντσάμ, Μπράουν, Τίρνι, Φόρεστ, Μακ Γκρέγκορ, Εντουάρ και Ντεμπελέ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.