Θέλουν τρίποντο και για τον Παντελή κόντρα στον Διγενή

Μία δοκιμασία περνάει τις τελευταίες μέρες ο Παντελής Πρόγκνι, γενικός αρχηγός της Νίκης Βόλου, καθώς ο γιος του Κέβιν, 22 ετών, είχε τροχαίο ατύχημα στη Νέα Ιωνία με το αυτοκίνητο, χωρίς φυσικά να ευθύνεται ο ίδιος, αλλά ένας ηλικιωμένος οδηγός που συγκρούστηκε μαζί του. Από τη σύγκρουση, ο νεαρός άνδρας υπέστη κάταγμα στον αυχένα και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Βόλου. Η σκέψη του Παντελή Πρόγκνι φυσικά είναι στο παιδί του, όντας συνεχώς δίπλα του και δεν έδωσε το παρών στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών. Από την άλλη όμως, σήμερα ο Φάντζιο Μπούις και ο Ανδρέας Γεωργίου επισκέφτηκαν σήμερα Τρίτη στο νοσοκομείο τον Παντελή και τον γιο του για τα περαστικά, αλλά και συζήτησαν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, ενώ οι ποδοσφαιριστές έδειξαν τηλεφωνικά τη συμπαράστασή τους.

Έτσι λοιπόν, ένας λόγος που θέλουν να κερδίσουν σήμερα, Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό (15.00) τον Διγενή Νεοχωρίου στο ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η 25η αγωνιστική (όλα τα υπόλοιπα ματς έγιναν την περασμένη Κυριακή), είναι και για τον γενικό αρχηγό των κυανόλευκων, που σίγουρα περνάει κάποιες δύσκολες στιγμές, ωστόσο να τονιστεί ότι θα είναι κανονικά στο Πανθεσσαλικό για τον τελευταίο αγώνα έδρας. Ένας άλλος λόγος που η Νίκη θέλει μόνο το τρίποντο είναι ασφαλώς, για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη δεύτερη θέση, που μπορεί να της δώσει ελπίδες μέσω της δικαστικής οδού για τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου.

Τα πράγματα στην ομάδα είναι καλά, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα, ενώ ο Διγενής, που αναδείχθηκε Κυπελλούχος ΕΠΣ Τρικάλων την περασμένη Κυριακή, θα αγωνιστεί χωρίς τον έμπειρο στόπερ Αχιλλέα Σαρακατσάνο, ο οποίος αποβλήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά θα είναι στον πάγκο ως προπονητής, αφού έχει κι αυτή την ιδιότητα. Η τρικαλινή ομάδα δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού έχει υποβιβαστεί, ενώ να τονίσουμε ότι εκτός έδρας έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και οκτώ ήττες με τέρματα 6-23. Από την άλλη οι κυανόλευκοι των Μπούις-Ξηροφώτου ξέρουν ότι είναι απαγορευτική και έκτη απώλεια στο Πανθεσσαλικό σε σύνολο 13 παιχνιδιών, καθώς ήδη έχουν τρεις ισοπαλίες με Ολυμπιακό Β., Θήβα και Αμβρυσσέα και δύο ήττες από Ρήγα Φεραίο και Γ.Σ. Αλμυρού.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι o Λαρισαίος Τσιτσανούδης με βοηθούς τους συντοπίτες του Καραγιάννη και Τσαπράζη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.