Θέμα αποχώρησης Λεάντρο από τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Λεάντρο Πίντο δεν ήταν σήμερα Τετάρτη στην προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου και είναι πιθανόν να αποτελέσει παρελθόν, αφού πηγαίνει να δοκιμαστεί σε ομάδα του εξωτερικού, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Αζερμπαϊτζάν, η οποία είναι διατεθειμένη να του προσφέρει ένα πολύ δελεαστικό ποσό, αν τους ικανοποιήσει.  Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά τις επόμενες μέρες.

Πάντως οι πληροφορίες σχετικά με το αν ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός είχε άδεια ή όχι να κάνει ταξίδι εκτός Ελλάδας ήταν συγκεχυμένες.

Αυτό που έχει σημασία είναι πως ένας πολύτιμος παίκτης, που έχει παίξει και στα 16 ματς του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής χωρίς να χάσει λεπτό και αποτελεί τον στυλοβάτη της άμυνας, κάνοντας πραγματικά τη διαφορά, είναι μία ανάσα από το να φύγει από την ομάδα στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, τη στιγμή που στο ρόστερ υπάρχουν για την ίδια θέση μόνο οι Οικονόπουλος και Παπαϊωάννου, ενώ ο Πατσής, που έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής (μόλις μία συμμετοχή ως αλλαγή στο 89’ στο τελευταίο παιχνίδι με τον Πιερικό) υπολογίζεται περισσότερο για αμυντικός μέσος, αλλά γενικότερα ο 20χρονος παίκτης δεν είναι στις επιλογές του Περικλή Αμανατίδη.

Αναμφίβολα λοιπόν μία αποχώρηση Λεάντρο θα αποτελέσει πλήγμα, αν δεν αναπληρωθεί αμέσως με έναν ικανό και έμπειρο παίκτη στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έλυσε τη συνεργασία του πρόσφατα με τον βασικό πέρσι, αλλά χωρίς να υπολογίζεται φέτος κεντρικό αμυντικό Χρήστο Νόνη.

Στην ομάδα του Βόλου λίγο μετά τη διαφαινόμενη ως αρνητική εξέλιξη στη μεταγραφή του Στεφάνοβιτς, για τον οποίον θα αργήσει η διαδικασία νομιμοποίησης της παραμονής του στη χώρα μας, η οποία απαιτείται, για να  βγει το δελτίο του και να αποκτήσει δικαίωμα να αγωνιστεί, έρχεται να προστεθεί ένα νέο σημαντικό πρόβλημα, που βάζει σε ανησυχία τους διοικούντες.

Να σημειωθεί επίσης πως ο Πέτρος Διβανές απολύθηκε μεν από τον στρατό, έχοντας υπηρετήσει στην ΕΛΔΥΚ της Κύπρου, αλλά αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους ερυθρόλευκους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.