Θεοδώρου: «Είχαμε διάθεση για κάτι καλύτερο στο φιλικό»

Σχολιάζει την εμφάνιση απέναντι στον Σβορώνο ο προπονητής του Μαγνησιακού

Μπορεί το τελικό 5-1 στο φιλικό με τον Σβορώνο να ξενίζει ακόμη και τα μέλη της ομάδας, ωστόσο ο προπονητής του Μαγνησιακού, Θάνος Θεοδώρου, βάζει στο τραπέζι της συζήτησης όλα τα στοιχεία που θα πρέπει να λάβει υπόψη του κανείς, και πάνω απ’ όλα οφείλει ο καθένας να καταλάβει ότι ήταν ένα φιλικό και μόνο.

Βέβαια, ο ίδιος δεν θέλει να βρει δικαιολογίες για την εικόνα της ομάδας του στη χθεσινή αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στη Γ’ Εθνική. «Πρέπει να ομολογήσω ότι συνολικά ήταν ένα κακό ματς για μας. Χάσαμε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες και ήμασταν πίσω από τους αντιπάλους μας τόσο σε ρυθμό, όσο και στο ζήτημα της κυκλοφορίας της μπάλας. Επίσης, φανήκαμε αρκετά κουρασμένοι από τις σκληρές προπονήσεις, περισσότερο από κάθε άλλο φιλικό που δώσαμε ως τώρα», αναφέρει στη δήλωσή του ο Θάνος Θεοδώρου και συνεχίζει:

«Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε αρκετά νέα παιδιά, που στερούνται εμπειριών, αλλά πρέπει να αποκτήσουν τη νοοτροπία της Γ’ Εθνικής. Παράλληλα, ήταν επιλογή μας να αφήσουμε εκτός για τον συγκεκριμένο αγώνα ορισμένους παίκτες, όπως τους Βέρτζο, Αλμασίδη, Σιώμο, Ελέζι, Λούρο και Σιόβα, για να μην τους «φορτώσουμε» περισσότερο. Φυσικά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την εικόνα μας στο παιχνίδι και για τα πολλά ατομικά λάθη που κάναμε, αν και είχαμε διάθεση για κάτι καλύτερο».

Από εδώ και πέρα, η δουλειά συνεχίζεται όπως αναφέρει ο προπονητής του Μαγνησιακού, με φόντο και την έναρξη του πρωταθλήματος στις 10 Σεπτεμβρίου, αλλά και το πρώτο (εκτός έδρας) παιχνίδι, με αντίπαλο τον Αστέρα Σταυρού. «Συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Έχουμε μπροστά μας το φιλικό του Σαββάτου με τη Νίκη, που είναι το τελευταίο για την περίοδο της προετοιμασίας. Θα ακολουθήσει μία σχετική αποφόρτιση της ομάδας, ώστε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο φρέσκοι» καταλήγει ο Θάνος Θεοδώρου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.